ACNEWS

2024. September 22.   |   Móric napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Tóth Gabi 19-re lapot húzott, csúcsgázsiért énekel a TV2-n

Tóth Gabi / Fotó: TV2
Tóth Gabi / Fotó: TV2
Nagy kockázatot vállal az országot megosztó énekesnő, aki a Sztárban sztár All Stars műsorában versenyez majd 23 társa ellen.
Hirdetés
Ad image

Nem túlzás állítani, hogy Tóth Gabit Magyarországon sokan utálják. Hogy sokat is tett érte, azt most hagyjuk. De hogy énekesként tehetséges, ahhoz nem fér kétség. Eddig zsűriként láthattuk őt a TV2 Sztárban sztár All Stars műsorában, ősztől viszont versenyzőként tűnik majd fel a színpadon. Vélhetően csúcsgázsiért. A kérdés az, hogyan fogadják majd a tévénézők a megosztó énekesnőt. Hiszen a műsorban 24 korábbi tehetséges énekes méri össze tudását, akik a Sztárban sztár franchise valamelyik korábbi évadában már megmutatták magukat.

Nagy a harc a sztárokért

„Sajnos, több közönségkedvenc énekes nem volt elérhető, mert időközben átigazol az RTL-hez. Vagy azóta úgy alakult a karrierjük, hogy már nem akarnak ilyen jellegű műsorban szerepelni. A listán maradottak között pedig sokan azóta a korábbinál sikeresebbek, ismertebbek. Illetve bizonyíthatóan generálnak nézettséget, így drágábbak is” – magyarázta a Blikknek az informátora. Szerinte a sztárok közül Tóth Gabi az egyik, aki csúcsgázsiért szerződött.

„A TV2 ezen az őszön mindent megtesz azért, hogy megnyerje a nézettségi versenyt az RTL-el szemben. És mivel kevés a nagy kaliberű sztár, akivel lehet nézettséget hozni, azokat meg kell fizetni” – állította Heiszler Ákos, az Urban Communications vezetője. Aki úgy véli, az is fontos egy-egy csatornának, hogy a legnagyobb neveket hozzájuk kösse a néző. Még akkor is, ha esetleg csak egy-egy műsorban szerepelnek.

Üzleti titok Tóth Gabi gázsija

„Olyan ez, mint amikor a legnagyobb futballcsapatok, így a Bayern München, a Real Madrid vagy a Barcelona szerződteti a legnagyobb játékosokat. Még akkor is, ha nem minden esetben ad nekik olyan kiemelt szerepet, mint amilyen a tehetségük és a tudásuk szerint járna nekik. A szórakoztatóipar a nevekből él, azokat pedig meg kell fizetni” – tette hozzá a szakember.

„Nagyon örülünk, hogy ekkora a várakozás a műsorral kapcsolatban, a jövő héten minden kiderül a szereplőket érintően is. A versenyzők díjazása üzleti titoknak minősül” – közölte a lappal a TV2 Sajtóosztálya.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés