ACNEWS

2024. September 24.   |   Gellért, Mercédesz napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Pokoli hétvége: megölte Laci bácsi a feleségét, 4-szer szúrta meg

Fotó: shutterstock
Fotó: shutterstock
Bár a férfi azonnal a hatvani kórházba vitte az életveszélyesen megsérült asszonyt, már nem tudták megmenteni az orvosok.
Hirdetés
Ad image

Folytatódott a pokoli hétvége, ezúttal Galgagyörkön, ahol Laci bácsi egy vita során egy késsel megölte a feleségét, majd a hatvani kórházba rohant vele. Sajnos a 48 éves nő életét az orvosok sem tudták megmenteni, belehalt a sérüléseibe. Időközben a házaspár fia riasztotta a rendőrséget azzal, hogy vérnyomokra bukkant a házban. Azonban sehol nem találja a szüleit, és telefonon sem éri utol őket. A helyszínre érkező rendőrök kiderítették, hogy gyilkosság történt. Addigra a 66 éves férfi elmenekült a kórházból, szombat este Zuglóban fogták el a rendőrök. Emberölés gyanúja miatt hallgatták ki, kezdeményezték a letartóztatását – adta hírül a police.hu.

Mint azt az AcNews megírta, szombaton Mosonmagyaróváron szintén családi drámához riasztották a rendőrséget. A TEK kommandósai fogták el azt a 19 éves lányt, aki késsel életveszélyesen megsebesítette a nagymamáját és az édesapját. Ezután a városban megkéselt két idegen járókelőt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés