ACNEWS

2024. September 27.   |   Adalbert napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Duplán indul a Sztárban sztár

Fotó: Virág Márton
Fotó: Virág Márton
Szeptember 7-én és 8-án, szombaton és vasárnap dupla élő show-val indul a TV2-őn a Sztárban sztár All Stars műsora.
Hirdetés
Ad image

Bár 24 énekest vártak a Sztárban sztár All Stars műsorának sajtótájékoztatójára, volt, aki nem érkezett meg. De ez Tillát nem zavarta, mint mondta, a Sztárban sztár a TV2 egyik legsikeresebb produkciója, az elmúlt tíz évben 168 műsort ért meg.

Havas majdnem verekedett Majkával

„Drága, örök barátom, a csodálatos Claudia” – ezekkel a szavakkal hívta Tilla magához a XXI. századi televíziózás nagyasszonyát, aki Stohl Andrással éppen a szarvasbőgésről beszélgetett. Clau ezúttal is a zsűriben értékeli majd az énekesek produkcióit. Tilla kérésére azonnal anekdotázni kezdett a korábbi műsorokból. „Emlékszem, Havas Henriknek én mondtam meg, melyik műsorban van. Aztán úgy összeveszett a Majorossal (Majkával), hogy majdnem összeverekedtek. Közben szültem egy gyereket is” – sorolta Claudia. Aztán megérkezett a varázslatos mosolyú Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András is, azonban a negyedik zsűritag Hajós András távol maradt.

Ezt követően Tilla egyesével hívta be a műsorban fellépő sztárokat. Elsőként Keresztes Ildikót, aki egy komoly műtéten esett át. Őt Tóth Gabi követte.

Gabi megint bakizott

„Ez nem egy verseny, igaz, Irénkém? – fordult Tóth Gabi Keresztes Ildihez. Majd rájött, hogy mekkorát bakizott, gyorsan elnézést kért a versenyző társától. Gabi a színpadon biztosan sokkal összeszedettebb lesz. Azzal az énektudással, ami neki van,  jó esélye meg is nyeri a versenyt.

Aztán Tolvai Renáta, Opitz Barbi, Orsovai Reni, Cserpes Laura és Gubik Petra következett. Majd Tilla Oláh Ibolyát és Gubik Petrát említette. Tilla úgy hívta be Király Lindát,  mint az ország egyik legjobb énekesnőjét. Rögtön felkapták a fejüket és méregetni kezdték a pályatársai Lindát. Az énekesnők sorát Sári Évi, Völgyesi Gabi, Dalos Bogi folytatta. Majd jöttek a fiúk: Puskás Peti, Vastag Tomi, Hevesi Tamás, Sípos Tamás, Trap kapitány (polgári nevén Molnár Tibor). Az énekesek között lesz Oláh Gergő, Peter Sramek, Kiss Ernő Zsolt, Szabó Ádám, Pál Dénes, illetve Emilio és Zámbó Krisztián is. „Abbahagytam a fogyást, hízni akarok. Ott akarok lenni az élmezőnyben, a döntőben és akár győzni…” – vázolta a lehetőségeket Zámbó Jimmy fia.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés