ACNEWS

2024. September 28.   |   Vencel napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Bilincsben vitték el a 94 éves pécsi bácsi brutális rablógyilkosát

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Két nap alatt elfogták azt a brutális rablógyilkost, aki megölte, kirabolta, majd rágyújtotta pécsi, idős áldozatára a házat.
Hirdetés
Ad image

Két napon belül elfogta a rendőrség a brutális rablógyilkost, aki Pécsen megölt és kirabolt egy 94 éves bácsit, majd rágyújtotta a házat. Mint azt az AcNews megírta, szombat hajnalban tűzesethez riasztották a pécsi tűzoltókat egy Zsolnay Vilmos utcai családi házhoz. Az oltás során a házban holtan találták a tulajdonost, egy 94 éves bácsit. A rendőrség a helyszínen megállapította, hogy az idős férfi bűncselekmény áldozata lett.

Az ügy részleteiről a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai sajtótájékoztatón számoltak be – tudatta a police.hu. Mint mondták, hétfőn a lakása közelében elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható 34 éves helyi férfit. A házkutatás során a nyomozók megtalálták az áldozattól ellopott tévét, faliórát, valamint az elkövetéskor viselt ruháit is. A férfit őrizetbe vették, ellene előre kitervelten, nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés gyanúja miatt indítottak nyomozást – írta az MTI.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés