ACNEWS

2024. September 29.   |   Mihály napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Havas Henrik most Frei Tamással mosta fel a padlót

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
A mindig kritikus Havas nem finomkodott, alaposan lehúzta a műsorvezetőből lett Frei írói munkásságát, könyveit.
Hirdetés
Ad image

Havas Henrik a televíziós és írói világot illetően alaposan lehúzta egy interjúban Frei Tamás írói munkásságát, élesen bírálta a könyveit. Havas szerint Frei könyvei nem többek egyszerű, könnyen fogyasztható ponyvaregényeknél. Amelyek mentesek a valódi irodalmi értékektől, egyszerű, recept-szerű sablonokból építkezik. Ugyanakkor a saját írói tehetségéhez viszont a hollywoodi forgatókönyvíró pozíciót találta volna kielégítőnek.

Havas úgy véli, Frei nem érti az irodalom lényegét, és írásai túlságosan is közhelyesek és hatásvadászok. Kritikája során Havas arra is utal, hogy az ilyen típusú művek egyszerűsített képet adnak az olvasóknak a világról, és csupán a kereskedelmi sikerre törekszenek, nem pedig valódi értékek közvetítésére. Havas Henrik a 24.hu-nak adott terjedelmes interjúban beszélt erről. Frei Tamás ekézésén túl a saját karrierjéből vett történetek sokaságával, életfilozófiájával szórakoztatta az olvasókat.

Havas az interjúban élesen bírálta Magyarországot, amelyet a világ „leghülyébb országának” nevezett. Elárulta, hogy a televíziózást sosem tartotta sokra. Véleménye szerint ez egy komolytalan iparág, amelyet csak a magas fizetések miatt vett komolyan. Számára a tévézés nem volt több, mint egy pénzkereseti lehetőség, amit hidegen és cinikusan kezelt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés