ACNEWS

2024. October 05.   |   Aurél napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Lehullt a lepel a hollywoodi sztárok fiatalító titkairól

Fotó: EverDerm jóvoltából
Fotó: EverDerm jóvoltából
Egyre többször látni, hogy a hollywoodi sztárok elfelejtettek öregedni. De vajon miért kerülik el őket a ráncok? Itt a titok.
Hirdetés
Ad image

A szálbehúzás technikája az elmúlt években egyre népszerűbbé vált Hollywoodban, ahol a hírességek a legújabb módszereket alkalmazzák a fiatalos megjelenés megőrzésére. „A szálbehúzás tökéletes választásnak bizonyul azok számára, akik látványos eredményeket szeretnének elérni anélkül, hogy kés alá kellene feküdniük.” – tudtuk meg Slamovits-Horváth Beátától, az EverDerm Health & Beauty Clinic tulajdonosától.

Feszesítésben az igazság

Amikor a sztárok vörös szőnyegen végigsétálnak, mindannyian azon tűnődünk, hogyan lehetséges, hogy az évek múlása szinte alig hagy nyomot rajtuk. Bár a génjeik biztosan szerepet játszanak ebben, a modern orvos-esztétikai kezelések, mint például a szálbehúzás, kulcsszerepet töltenek be a fiatalos megjelenés fenntartásában. A szálbehúzás lehetővé teszi számukra, hogy fiatalosabbnak tűnjenek, anélkül, hogy a plasztikai műtétek gyakran túlzott hatásait kellene viselniük. A szálbehúzás során finom, felszívódó szálakat helyeznek be a bőr alá, amelyek megemelik és feszesítik azt, így természetes, friss és fiatalos megjelenést eredményeznek. A legjobb az egészben, hogy az eredmények azonnal láthatóak, de mégis finomak, elkerülve a „túlműtött” kinézetet.

A sztárok élete pörgős, így nem igen van idejük hosszú lábadozási időszakokra. Ez a szálbehúzás előnye. Minimális felépülési idővel jár, így a sztárok akár néhány napon belül visszatérhetnek forgatásaikhoz vagy egyéb nyilvános megjelenéseikhez. A szálak által nyújtott lifting hatás segít visszaállítani az arcvonalakat, kisimítani a ráncokat és feszesíteni a bőrt. Így a sztárok arca mindig üde és sugárzó marad. Nem titok, hogy számos hollywoodi híresség igyekszik titokban tartani a fiatalító kezeléseit, de néhányan már nyíltan beszéltek arról, hogy szálbehúzást választottak.

Fotó: EverDerm jóvoltából, Slamovits-Horváth Beáta

A sztárok titka

Például Kim Kardashian neve gyakran felmerül, amikor az esztétikai beavatkozásokról van szó. Bár sosem erősítette meg nyilvánosan, több pletyka is szárnyra kapott arról, hogy a szálbehúzást is kipróbálta, hogy megőrizze ikonikus megjelenését. Más hírességek, mint például Gwyneth Paltrow, aki mindig is a természetes és kevésbé drasztikus beavatkozások híve volt szintén előszeretettel választ ilyen eljárásokat. A szálbehúzás pontosan beleillik az ő szépségfilozófiájukba, mivel természetes megjelenést biztosít, miközben elkerüli a radikális változtatásokat.

Ugyan a hollywoodi sztrárok kedvenc kezelése, de már Magyarországon is elérhető a szálbehúzás az EverDerm Klinika esztétikai repertoárjában. Ideális megoldás azok számára, akik szeretnék megőrizni fiatalságukat, de nem akarnak kés alá feküdni. Az eredmények tartósak, a kezelés gyors, és a felépülési idő minimális. (X)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés