ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Így élnek Putyin titokban tartott fiai

Putyin / Fotó: Shutterstock
Putyin / Fotó: Shutterstock
A Kreml egyik legnagyobb titkát leplezték le: kiderült, hogyan nevelik Putyin két titokban tartott fiát, akik Alina Kabajeva egykori olimpiai tornásztól vannak.
Hirdetés
Ad image

Putyin első fia 2015 tavaszán született a svájci Luganóban lévő Sant’Anna klinikán, míg második fia 2019 tavaszán, de már Moszkvában.

A Dossier jelentése szerint, nyilvános adatbázisokban nem találhatók meg, mivel gyermekkoruk óta fedőazonossággal rendelkeznek, ami jellemzően a kémek vagy az állami védelem alatt álló személyek esetében történik. Születési dátumukat csak a közeli rokonok ismerik. Nem repülnek kereskedelmi járatokon, magánrepülőgépük van. Nem járnak iskolába vagy óvodába, helyette magántanárokat fogadnak. Az FSO (Szövetségi Védelmi Szolgálat) védelme alatt álló lakásokban élnek, és ritkán látják az apjukat. Ők Vlagyimir Putyin fiai.

Az újságírók kiderítették, hogy a gyerekek elszigetelten élnek az elnöki rezidenciákon Valdajban, ahol az év nagy részét töltik, vagy Szocsiban, és alig érintkeznek társaikkal, nevelésüket dadák és nevelők felügyelik, akik magánrepülőgépek, helikopterek, jachtok, sőt, még egy páncélvonat fedélzetén is elkísérik őket a kirándulásokra.

A személyzetet, beleértve a dadusokat is, az angol Nanny ügynökségen keresztül toborozzák, havi 7700 eurótól kezdődő fizetést kínálva.

„Négy dadus van, akik közül néhányan korábban takarítók voltak a Valdai-rezidencián. Párokban dolgoznak két hétig egy időben, ez idő alatt a családdal élnek, mielőtt egy másik pár váltaná őket. Tizenkét órás műszakokban dolgoznak” – derült ki a nyomozók vizsgálatából.

A forrás azt is megjegyezte, hogy Putyin legidősebb fia, Iván nagy rajongója a Disney-rajzfilmeknek, ami irritálja apját, mivel Putyin helyteleníti az ilyen nyugati médiát.

A valdai gyermekrezidencián pónik, nyulak és egy bernáthegyi kutya is található, amelyet két FSO-kutyakiképző gondoz. A játékok között van egy kiterjedt Lego-gyűjtemény és iPadek. Személyes szakácsuk van, aki különleges ételeket készít nekik. Putyinhoz hasonlóan saját bögréjük van, és kizárólag abból isznak. Az elnöki biztonsági szolgálat emberei mindig a közelükben vannak. Putyin eseténként a legidősebb fiával hokizik a Valdaiban épített pályán. A fiúkat több angol és német korrepetitor tanítja. Valószínű, hogy a szülők azt várják tőlük, hogy anyjuk nyomdokaiba lépjenek, és profi sportolók legyenek. Szinte minden lakóhelyen van sportkomplexum tornateremmel és medencével.

„Úgy nőnek fel, hogy tudják, különlegesek. Minden szeszélyt teljesítenek, és a rezidenciákat, amelyekben élnek, személyes tulajdonuknak tekintik. Az a különleges bánásmód, amelyet az apjukkal szemben mindenki tanúsít körülöttük, megerősíti ezt a jogosultságérzetet. A nevelőik, a biztonságiak és a személyzet fél Putyintól, és ő az egyetlen, aki fegyelmezni tudja a fiúkat. Úgy tűnik, a szülői jóváhagyás a legnagyobb büszkeségük forrása. Ivan Putyin többször mesélt nevelőinek és őreinek egy különösen emlékezetes pillanatról: a rokonai elmondták neki, hogy amikor megszületett, Vlagyimir Putyin annyira boldog volt, hogy azt kiáltotta: Hurrá!. Végre egy fiú!”-  írja a Dossier.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés