ACNEWS

Németország felmosta a padlót a magyar fociválogatottal

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
5 kapott gólos, brutális vereséggel kezdte szereplést a Nemzetek Ligájában a magyar labdarúgó-válogatott.
Hirdetés
Ad image

Példátlanul brutális, 5:0-s vereséget szenvedett Magyarország fociválogatottja a Nemzetek Ligájában. Marco Rossival a csapata még soha nem kapott ekkora zakót, de tény: Düsseldorfban minden tekintetben alulmaradt a házigazdákkal szemben. Az első délidő után még csak 1 góllal vezettek a németek. Majd a második játékrészben 23 perc alatt szereztek további 4-et – adta hírül az szmo.

„A 0:5 szégyenteljes eredmény számunkra, a fiúk és én is szégyenkezünk. Az első számú felelős az edző” – ezekkel a szavakkal vállalta felelősséget az M4Sport műsorában Marco Rossi, a magyar szövetségi kapitány. Aki szerint sem nyertünk egyetlen egy párharcot sem a németek ellen, és sokszor eladtuk a labdát. Hogy Marco Rossi felelősségvállalása miben nyilvánul meg, azt nem árulta el. Csak találgathatunk, hogy talán büntetésből az öltözőben beáll a sarokba. Vagy nem kap a vasárnapi ebéd után desszertet.

Tény, hogy a két válogatott legutóbb június közepén találkozott egymással. Akkor Németország az Európa-bajnokság csoportkörében, ugyancsak hazai pályán 2:0-ra győzte le Szoboszlaiékat. Magyarország eddig csak egyszer, 1941-ben szenvedett ennél súlyosabb vereséget a németektől: akkor 7:0 lett egy barátságos meccs végeredménye. 1974-ben pedig egyszer már szintén 5:0-ra győzött Németország, ugyancsak egy barátságos meccsen.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés