ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Késes támadás a Népligetben: le akarták szúrni a bokszbajnokot

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Koloszár Valentin ökölvívó TikTok-on fakadt ki, mert késsel rabolták ki a Népliget autóbuszpályaudvaron - a biztonsági őr szeme láttára.
Hirdetés
Ad image

Tavaly decemberben figyelt fel a magyar közönség először Koloszár Valentinra, aki a 100. Papp László ökölvívó bajnokságon feladásra kényszerítette az Európa-bajnoki bronzérmes Veres Rolandot. Valentin azonban most nem a ringben nyújtott teljesítménye miatt került újra a címlapokra. A fiatal bokszolót ugyanis a népligeti pályaudvaron rabolta ki egy késes férfi és egy nő.

Fényes nappal támadtak rá

„Kést fogtak rám, le akartak szúrni és elvették az összes készpénzemet fényes nappal, a Népliget autóbuszpályaudvaron. Romániából jöttem haza, egy válogatott tornáról érkeztem Budapestre, onnan szálltam volna át Kaposvárra. Nagy bőröndökkel várakoztam a buszmegállóban, amikor odajött egy csávó babakocsival, benne a gyerekkel, hogy váltsak fel neki húszezer forintot, mert buszjegyre apróbb pénz kellene neki. Hirtelen nem tudtam, mit mondjak, de segíteni akartam, és pont volt nálam annyi. Oda is adtam neki, ő meg a kezembe nyomott egy kamu bankjegyet. Izomból elkezdett futni a babakocsival, én meg a rajtam lévő két táskával utánarohantam.” – kezdett bele a történetbe Valentin.

https://www.tiktok.com/@k.vale18/video/7412643097428954400?refer=embed

Amikor utolérte a csalót az elkezdett könyörögni, hogy meg akarják őket ölni és nincs más lehetősége. Valentin azonban csak kérte vissza a pénzét. „Hirtelen megjelent hátulról egy nő, késsel a kezében, hadonászott. Megkérdezte, miért kergetem őket. Itt már leesett, hogy ez egy előre megtervezett csalás volt.” – mesélte a fiú.

A biztonsági őr is szemet hunyt az eset fölött

Az esetet egyébként egy kamera is rögzítette, sőt a biztonsági őr is végig nézte az esetet, azonban nem lépett közbe. Amikor Valentin odament hozzá annyit mondott, hogy ő nem fogja leszúratni magát. „Megkérdeztem, mi lesz, ha megverem a csalókat? Erre azt válaszolta, hogy kihívja a rendőröket.” – mesélte a bokszoló.

Valentin egyébként tudatosan nem szeretett volna erőszakot alkalmazni, annak ellenére sem, hogy esélyük nem lett volna ellene a csalóknak. Korábban is támadták már meg, majd őt ítélték két év felfüggesztett börtönre, mert védte magát. A Sportalnak elárulta a fiú, hogy ma, kedden tervez feljelentést tenni. Elmondta, hogy bár rengeteg szemtanú volt, senki se tett semmit. Holott a nő késsel hadonászott, hogy megöli, a 20 ezer forint után pedig még 3000 forintot kivettek a tárcájából.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés