ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

A korrupcióval vádolt Völner fia tűzpiros Porschéval furikázik

Fotó: Ügyészség
Fotó: Ügyészség
Visszakapta a Völner-család a lefoglalt luxusautóit, a fiú újra a tűzpiros Porsche-jával, míg anyja a hófehér Lexus-szal furikázhat.
Hirdetés
Ad image

Újra tűzpiros, 320 lóerős Porsche-val furikázik a korrupcióval vádolt Völner Pál fia, míg a politikus felesége a hófehér Lexus luxusterepjáróval hasít. Ugyanis Völner Pál családja visszakapta a lefoglalt nagyértékű luxusautó flottáját. Hogy ebben szerepet játszott-e a volt államtitkár rejtélyes üzenete? Nem lehet tudni. Mindenesetre amikor a felesége telefonon közölte vele, hogy elvitték a luxusautókat, a politikus dühösen kifakadt. „Csak a sajtó, amit lehoz, elég, amit az ember mond, hogy akkor kicsit meginogjon itt a széke pár embernek.” Ez a mondat egy lehallgatott telefonbeszélgetés során hangzott el. De hogy mitől inoghat meg pár ember széke, arról Völner a bíróságon mélyen hallgatott – írta a 24.

A korrupcióval vádolt volt államtitkár ügyvédje, dr. Papp Gábor közölte, bírói engedéllyel kerültek vissza a luxusautók a tulajdonosokhoz. De azok továbbra is le vannak foglalva, mindössze a használatukat tették lehetővé. Mint ismert, a volt igazságügyi miniszterhelyettes-államtitkár az elmúlt évek egyik legsúlyosabb magyar korrupciós ügyének főszereplője. Büntetőpere tavaly februárban kezdődött a Fővárosi Törvényszéken.

Az ügyészség szerint a végrehajtók elnöke hét társával előzetesen megállapodott abban, hogy eléri:

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés