ACNEWS

2024. September 24.   |   Gellért, Mercédesz napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Bokszoló vert félholtra egy szombathelyi kisfiút az edzésen

Fotó: Pixabay/illusztráció
Fotó: Pixabay/illusztráció
A rendőrség nyomozást indított a 14 éves kisfiú edzője ellen, mert olyan erővel ütötte arcon a tanítványát, hogy agyrázkódást kapott.
Hirdetés
Ad image

Nyomozást indított a rendőrség a 32 éves bokszoló ellen, aki a Szombathelyi Haladás VSE edzésén szinte félholtra vert egy 14 éves kisfiút. A fiú élete harmadik edzésén vett részt, amikor a nagy versenyzői múltú, tapasztalt ökölvívó kihívta őt – mondta az édesapja a nyugatnak. Az apa állítása szerint a fia jelezte, hogy inkább maradna a saját korosztályánál, de a sportoló azt ígérte, nem fog erőset ütni. Mégis ütött. Többször is. Ráadásul az esetnél jelen volt két edző is, köztük a szakosztályvezető.

Az apja beszámolója szerint fia nem mert nemet mondani, ezért félve, de belépett a szorítóba fejvédő nélkül. Ennek ellenére ellenfele olyan erővel ütötte meg többször, mintha felnőtt lenne. Mégsem avatkoztak közbe az edzők, pedig a gyerek a fejét ért egyik ütéstől pár másodpercre eszméletét is vesztette. Még a kezét sem tudta felemelni, hogy jelezze, baj van. Egy újabb ütéstől pedig kiesett a fogvédője, ekkor sikerült kimenekülnie a ringből. Senki nem ment oda hozzá a felnőttek közül megkérdezni, hogy jól van-e.

A 32 éves bokszoló csak annyit kiabált utána, hogy egyben van-e. A kamasz először az apjának sem merte elmondani, mi történt, de kénytelen volt, miután miután otthon szédült és többször hányt. Ezután szülei bevitték a Markusovszky kórház sürgősségi osztályára, ahol az orvosok megállapították, hogy agyrázkódást szenvedett. A lap megkereste a rendőrséget, válaszuk szerint a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a történteket. Az apa a Haladásnál is panaszt tett, ahol azt ígérték neki, hogy kivizsgálják az ügyet.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés