ACNEWS

2024. September 24.   |   Gellért, Mercédesz napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Kiderült: a szexmunkások jobbak a közgazdászoknál

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
A 20 éves közgazdaságtanhallgató, gyakorló sztriptíztáncosként megalkotta a „Stripper indexet”. Azaz a felnőttipar adataiból mutatja meg, merre tart a gazdaság.
Hirdetés
Ad image

A 20 éves Amelia Lynne közgazdaságtant hallgat az Egyesült Államokban. Az egyetem mellett pedig évek óta sztriptíztáncos lányként dolgozik, hogy ki tudja fizetni a tandíját. Ez eddig egyáltalán nem rejt magában semmilyen izgalmat, hiszen nincs ezzel egyedül. Azonban ő most a szektorban szerzett tapasztalatait használja fel arra, hogy megjósolja a recessziót Amerikában. Amelia, aki csak „az üzlet bimbójaként” emlegeti magát, arra használja a közösségi oldalait, hogy bevezesse az embereket a szexmunkás közgazdaságtanba. Így jött létre a Big Mac-index után szabadon a Stripper-index.

Amelia szerint ugyanis a szektor forgalma alapján könnyedén megjósolható a gazdaság helyzete. A felnőttiparban lebonyolított tranzakciók adatait használja fel, hogy lássa, merre tart a gazdaság szélesebb értelemben. A lány ugyanis úgy gondolja, hogy ez az iparág az, ami az elsők között érzi meg, ha az embereknek kevesebb pénze van.

„A szexmunka tipikusan olyasmi, ami minden más előtt megszűnik. Az emberek nem mennek többet klubbokba, nem szórják el ott a pénzüket. Azok, akik jellemzően egy középkategóriás díjszabású lányhoz mennek el, végül olcsóbbat keresnek. Vagy többet költenek el az interneten, ahol ugyanaz a kielégülés olcsóbban megtalálható. Én se fizetnék egy Louis Vuitton táskáért, ha a Targetben töredékáron megvehetem azt. Ugyanez lesz a helyzet a felnőttiparban dolgozó ügyfelekkel is.” – idézte a lányt a DailyStar.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés