ACNEWS

2024. October 04.   |   Ferenc napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Szily Nóra szégyellte magát a szakítás miatt, és nem bocsát meg

Fotó: RTL
Fotó: RTL
Az 59 éves, egykori tévés valósággal szárnyalt az új szerelemtől, aztán összeomlott, amikor a férfi eljátszotta a bizalmát.
Hirdetés
Ad image

Egy évig tartott Szily Nóra új párkapcsolata, amiben volt minden: szárnyalás, összeomlás, szakítás – de nagyot csalódott a férfiban, aki eljátszotta a bizalmát, és ezt képtelen megbocsátani. „Végül is egy évig tartott. Ezek engem elvakítottak, és bizonyos dolgokra nem figyeltem, hogy vannak az értékrendemben olyan dolgok, amikből 50 pluszosan már nem engedek” – mesélte Szily Nóra a story.hu-nak. Állította, bár nem történt megcsalás, párja mégis eljátszotta a bizalmát, ami miatt végül, ahogy ő fogalmaz, rendelt egy konténert, és kitakarította az életét.

Újra átéltem, hogy nő vagyok

„Át tudtam élni azt, hogy össze tudok simulni egy emberrel. Hogy nem lettem annyira rigolyás. Ő is nagyon rugalmas volt, és a kutyáim is elfogadták. Újra átéltem, hogy nő vagyok, hogy huncut vagyok, hogy kacagok, azt a zsibogást, amire vágytam régen” – idézte fel a lap Három Igazság /Palikék világa/című podcastműsorban elhangzottakat. Nóra elismerte, hogy megszenvedte a szakítást, de örül, hogy bebizonyosodott számára: 20 év után is tud kapcsolatban élni.

Szakember segítségét kérte

„Van olyan dolog, amiben nagyon nagy csalódást okozott nekem, ami nem bocsánatos. A barátaim szerint sok időt is adtam neki, hogy helyrehozza, de ez nem történt meg, így rendeltem egy konténert, először szimbolikusan, elvonultam, szakember segítségét is kértem, mert nagyon mélyre kerültem. Szégyenérzet is volt bennem, magamra is haragudtam” – vallotta be a nehéz időszakról a tévés. Ezután döntött úgy, hogy szó szerint és átvitt értelemben is levési magáról, ami nem oda való.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés