ACNEWS

A „gonosz királynő” most az öccsét gyászolja

Az énekesnő gyászolja testvérét, Christopher Ciccone-t, aki 63 éves korában rákban elhunyt. A férfi hosszú időn át társa és bizalmasa volt.
Hirdetés
Ad image

A popikon gyászolja a férfit, aki segített elindítani a világkarrierjét. Christopher nemcsak a testvére volt, hanem számos projektjének tanácsadója, tervezője és rendezője is. „Ő állt hozzám a legközelebb” – írta a pop királynője az Instagramon.

Madonna és Christopher gyerekkoruk óta elválaszthatatlanok voltak. Együtt nőttek fel Michiganben, és már kiskoruktól kezdve nagy jövőről álmodoztak. A 80-as években együtt költöztek New Yorkba, ahol egy közös lakásban laktak. Christopher nemcsak a testvére volt, hanem a közeli bizalmasa és kreatív partnere is. Segített neki felemelkedni a „pop királynőjévé”, táncosként, turnéigazgatóként és személyi asszisztensként dolgozott – írja a heute.at.

A testvérek kapcsolata azonban nem volt mindig harmonikus. Christopher 2008-ban került a címlapokra, amikor egy mindent eláruló könyvet adott ki híres nővéréről: „Life with My Sister Madonna” (Élet a nővéremmel, Madonnával) címmel. Ebben kitárulkozott a magánéletéről, és komoly válságot okozott a családban.

„Madonna házában egy hatalmas fotó lóg. Rajta szadomazochista öltözékben látható egy ágyon, döglött állatokkal! A gyerekei is láthatják a képet. Ez a leghátborzongatóbb dolog, amit valaha láttam” – állította a könyvben. „Feladtam az életemet, hogy azzá a gonosz királynővé tegyelek, ami ma vagy” – hangzott az egyik vád. A megbékélés egy évvel később következett – Madonna megbocsátott neki.

Madonna tavaly elvesztette a legidősebb bátyját, és alig egy hónapja a szeretett mostohaanyját.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés