ACNEWS

Az örök fiatalság titka: ezért rajonganak a sztárok

Fotó: EverDerm
Fotó: EverDerm
Az évek múlásával a bőr természetes rugalmassága és hidratáltsága fokozatosan csökken. Azonban nem kell rögtön a plasztikára rohanni!
Hirdetés
Ad image

Az évek múlásával a bőr természetes rugalmassága és hidratáltsága fokozatosan csökken. A bőr szárazabbá, fakóbbá válik, és megjelennek az első ráncok. Szerencsére a modern esztétikai kezelések világában van egy megoldás, amely visszaadhatja a fiatalos ragyogást: ez a mélyhidratálás, vagy ahogyan egyre többen ismerik, a skinbooster kezelés.

Ez a különleges eljárás nem csupán a felszínt kezeli, hanem a bőr mélyebb rétegeibe juttatja el a hialuronsavat, amely a természetes hidratáltság helyreállításáért felel. Az eredmény: feszesebb, élettel telibb bőr, amely hosszú távon megtartja rugalmasságát. A skinboosterek tehát nem volumennövelő anyagok, hanem valódi regeneráló hatással bírnak, belülről táplálva és megújítva a bőrt.

Miért választják a hírességek is?

A skinbooster kezelések nem véletlenül lettek a sztárok kedvenc fegyverei a fiatalság megőrzésében. A vörös szőnyegen mindenki tökéletes bőrrel szeretne tündökölni, és a mélyhidratálás segít, hogy ne csak fiatalabbnak tűnjenek, hanem egészségesebbnek is. Gondoljunk csak Jennifer Aniston ragyogó bőrére, akinek szépségápolási rutinjában kiemelt szerepet játszanak a hialuronsavas kezelések. De olyan hírességek, mint Kim Kardashian is rendszeresen használják a skinboostert, hogy megőrizzék természetes fényüket, és harcoljanak a ráncok ellen. Nem csoda, hogy a bőrápolás világában ez a technológia gyorsan a sztárok kedvencévé vált.

A kezelés alapja a hialuronsav, amely a bőr természetes hidratáló anyaga. Az eljárás során ezt az anyagot juttatják be a bőr mélyebb rétegeibe, ahol a bőr belső hidratáltságát növeli, serkenti a kollagéntermelést, és helyreállítja annak feszességét. Az eredmény nemcsak simább, rugalmasabb bőr, hanem tartósan hidratált, ragyogó megjelenés is.

Fotó: EverDerm

A kezelést leggyakrabban az arcon végzik, de a nyak, dekoltázs és kézfej területén is kiemelkedően hatékony. A skinbooster segít csökkenteni a finom ráncokat, halványítja a pigmentfoltokat, és javítja a bőr tónusát, egyenletesebbé téve azt. Ráadásul a kezelés regeneráló hatású, így a napkárosodott bőr is jelentősen javulhat általa.

Kinek ajánlott a mélyhidratálás?

Nemcsak a hírességek privilégiuma a tökéletes bőr. A skinbooster kezelések minden korosztály és bőrtípus számára ajánlottak, különösen azoknak, akik a dehidratált, fakó bőrrel, finom vonalakkal vagy bőröregedéssel küzdenek. A kezelés kifejezetten hatékony a napkárosodott vagy stressztől megviselt bőr számára is, mivel segít visszaadni annak természetes hidratáltságát és ragyogását.

A sztárok bőrápolási titka

A skinbooster kezeléseket már régóta alkalmazzák a hollywoodi sztárok, akik a természetes, fiatalos megjelenés hívei. De nem kell Hollywoodban élni ahhoz, hogy élvezhesse ennek a technológiának az előnyeit! Az esztétikai klinikákon bárki számára elérhető a kezelés, és egyre többen választják, hogy megőrizzék bőrük fiatalságát. Az EverDerm Klinikán az esztétikai szakorvosok mindig az adott bőr igényének tökéletesen megfelelő skinbooster anyagot választják a kiemelkedő eredmények érdekében.

A mélyhidratáló kezelések egyik nagy előnye, hogy az eredmények azonnal láthatók, már egy kezelés után érezhetően feszesebb, hidratáltabb és simább lesz a bőr, míg a teljes, tartós hatás eléréséhez 2-3 alkalmas kúrák ajánlottak. Az EverDerm Klinikán a skinboosterek és ezáltal az örök fiatalság hónapját tartják, mindössze 75.000 forintos áron fiatalodhat bárki éveket! (X)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés