ACNEWS

Megölte 3 éves kisfiát, öngyilkos lett a zákányi apa

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Napok óta halott lehetett a kisfiú, akit az apja megölt, majd a disznóvágáshoz használatos szögbelövővel öngyilkos akart lenni.
Hirdetés
Ad image

Nagy a felbolydulás az ezer lelket számláló Zákányban, az egész falu a tragikus sorsú, hároméves kisfiúról beszél, és a kegyetlen apjáról, N. Tiborról, aki szögbelövővel akart öngyilkos lenni. Senki nem tud indulat nélkül elmenni a családi tragédia mellett. „Mélyen megrendítette a tragédia a falut, sajnos járkálnak köztünk őrültek. El nem tudom képzelni, hogy a Tibit mi vette rá arra, hogy ilyet tegyen – fakadt ki az AcNews-nak egy neve elhallgatását kérő asszony. – Amikor délelőtt hazajöttem, a Május 1 utca már tele volt rendőrökkel. Mindenkitől kérdezték, hogy hol és mikor láttuk Tibit. Eszembe sem jutott, hogy a kisfia akkor már halott volt, ő pedig élet és halál között lebegett.”

Az AcNews informátora úgy tudja, a 37 éves apa háza le volt lakatolva kívülről, úgy törték be a rendőrök az ajtót. Odabent szörnyű látvány fogadta őket. A kisfiú már napok óta halott lehetett. Apja a disznóvágáshoz használt szögbelövővel próbált öngyilkos lenni, de túlélte. A gyerek édesanyja, Anikó egy másik gyermeket nevelt. El lehet képzelni, mit érzett, amikor szembesült a tragédiával. A faluban úgy tudják, Tibor és Anikó évek óta éltek együtt, de sokat veszekedtek.

Fegyveres rendőr vigyáz rá a kórházban

„Kora délután hallottam a mentőhelikopter hangját, akkor vihették kórházba az unokaöcsémet – vélte Imre, a gyilkos apa nagybátyja. – Tibivel nem voltam beszélő viszonyban, ha találkoztunk, köszöntünk és ennyi. Megdöbbentett és elítélem azért, hogy képes volt ilyet tenni.” Zákányban úgy tudják, N. Tibor afféle életművészként tengette a napjait, nem vetette meg a drogot sem. A szülei szintén a faluban élnek, az édesanyja idősgondozó, az édesapja karácsonyfákat nevel. Tibort a mentők kórházba szállították, állapota életveszélyes. Kórházi szobáját fegyveres rendőr őrzi. A férfit a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrség emberöléssel gyanúsítja – írta a police.hu.

A fiad utolsó pillantását lásd magad előtt

„Éld túl Tibi és a börtönben halálod napjáig kínozzanak reggeltől reggelig. Drága kis picike élet… legyél ott fent a legfényesebb csillag édesanyádnak, az angyalok vigyázzanak rád” – írta a Facebook oldalon Liza.

„Egyébként sem volt normális, gyereknevelésre meg abszolút alkalmatlan! Részvétem az egész családnak!” – tette hozzá Mihály.

„Gyertyát gyújtok ma érted, hogy túléld és a kínok gyötörjenek az elmédben minden percben, hogy mit tettél! Hogy ne legyen egy nyugodt pillanatod sem és a fiad utolsó pillantását lásd magad előtt amíg csak élsz! Nem csak a fiad életét vetted el, de egy anyát, egy fiatal nőt és egy családot tettél tönkre! – fakadt ki Klaudia.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés