ACNEWS

Bezár a Fidesz kedvenc szórakozóhelye

Fotó: Bálna Terasz / Facebook
Fotó: Bálna Terasz / Facebook
10 év után bezár a Bálna Terasz, ami többek között a Fidesz eredményváró bulijának is otthont adott 2022-ben.
Hirdetés
Ad image

2014. október 28-án nyitotta meg kapuit a Bálna Terasz, amitől most, 10 év után örökre búcsúzunk. A Budapest szívében található bár olyan rendezvények helyszíne volt az utóbbi években, mint a Fidesz Választási és Népszavazási Eredményváró rendezvénye. Azonban október 29-én végleg bezár.

„Szomorúan jelentjük be, hogy a Bálna Terasz története jelenlegi formájában Október 29-től véget ér. Közel 10 évvel ezelőtt egy baráti kezdeményezésből indultunk, és azóta büszkén váltunk Budapest egyik ikonikus találkozási pontjává. A rengeteg kulturális, gasztronómiai esemény és rendezvény, amit itt szerveztünk, mind-mind felejthetetlen élményt jelentett számunkra.” – olvasható a szórakozóhely Facebook oldalán.

Bár azt nem tudtuk meg, hogy konkrétan mi az oka annak, hogy végleg búcsút kell intenünk a helynek, azonban az kiderült, nem a cég döntése volt. „Sajnos a bezárás nem a saját döntésünk volt. Mi is nagyon csalódottak vagyunk, hiszen amikor szinte gyerekként elkezdtük, a Bálna sétány egy kihalt hely volt, és az ott működő többi vendéglátóhely a csőd szélén állt. Ebben a kaotikus környezetben hoztuk létre a Bálna Teraszt, mert hittük, hogy Budapest megérdemli, hogy ez a környék is bekerüljön a hazai és külföldi turisták top lokációi közé” – fűzték hozzá a fentiekhez.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés