ACNEWS

Az esküvőjén gyilkolták meg a vőlegényt

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
A 37 éves vőlegényt újdonsült felesége szeme láttára lőtték agyon az esküvői fogadáson. A gyilkosa elé lépett az úttesten.
Hirdetés
Ad image

Saját esküvői fogadásán lőtték agyon a 37 éves vőlegényt, Tyrek Burtont. A tragikus eset nemrégiben történt az észak-karolinai Greensboróban, ahol a pár az esküvőjét tartotta. Tyreket a rendezvényközpont parkolójában találták meg, több lőtt sebbel. A mentőszolgálat munkatársai megpróbálták újraéleszteni, azonban minden erőfeszítés ellenére a helyszínen elhunyt az újdonsült férj.

Tyrek a család elmondása szerint rövid időre elhagyta az esküvő helyszínét, hogy elszaladjon valamiért. Azonban egy férfi követni kezdte és azzal vádolta meg, hogy elévágott az úton. A szemtanúk szerint a gyanúsított ekkor követelni kezdte, hogy megtudja ki volt az, aki nem adta meg neki az elsőbbséget a közeli stoptáblánál. Amikor ez nem történt meg, a férfi nemes egyszerűséggel elővette a fegyverét és több lövést leadott Tyrekre újdonsült felesége szeme láttára.

„A bátyám nem is ismerte ezt a férfit, sosem találkoztak korábban. Azt se tudta, hogy mi Tyrek neve. Még csak kezet se fogtak soha, nem mutatkoztak be. Ez egy idegen volt, aki hidegvérrel lelőtte” – idézte a DailyStar a férfi nővérét. „Az élete egyik legboldogabb pillanatának kellett volna lennie, ami tragédiába torkollott.” – tette hozzá Brittanyi, Tyrek testvére.

A rendőrség azóta is keresi a fegyveres férfit, aki elmenekült a helyszínről.

Tyrek 10 éve volt együtt kedvesével, akivel 4 gyereket neveltek együtt. Az unokatestvére gyűjtést indított, hogy segítse a családot ezekben a nehéz időkben. „2024. október 12-én, szombaton az unokatestvérem feleségül vette szerelmét, élete egyik legboldogabb napján, hogy tragikusan rövidre záruljon egy közúti dühöngés miatt, amely fegyveres erőszakkal végződött. Szeretett férj, négy gyönyörű lány édesapja, testvér és barát volt, akit nagylelkűségéről és fertőző mosolyáról ismertek” – olvasható a GoFundMe-n, ahol az emberek segítségét kérik.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés