ACNEWS

Pánik Zalaegerszegen: elvesztette két unokáját a nagyi

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Szívbajt hozott a nagymama az egész családra, amikor elveszítette a rábízott óvodás és kisiskolás unokáját a nagyvárosban.
Hirdetés
Ad image

Megtörtént minden család rémálma, Zalaegerszegen a vidéki nagymama elveszítette az óvodás és a kisiskolás unokáját, azok pedig gyalog elindultak a nagyi vidéken lévő falujába, Gellénházára. Október 16-án rémülten telefonált egy édesapa a rendőrségre, hogy óvodás és kisiskolás gyermeke eltűnt az egyik zalaegerszegi iskola elől – adta hírül a police.hu. Aznap a nagymamájuk ment értük, és amíg a nagyobb fiúra várakozott, az ötévest a játszótérre engedte hintázni.

Sajnos a tízéves fiú nem érkezett meg a megbeszélt helyre, közben a nagymama a kisebbik gyermeket is szem elől tévesztette. Kilenc rendőri egység 22 emberrel, nyomkereső kutyával és polgárőrökkel kutatta át a várost a gyerekek után. Szerencsére fél órával később, több mint 3 kilométerrel odébb az Alsóerdei úton megtalálták őket. Kiderült, hogy a két kisfiú az iskola játszóterén összetalálkozott, onnan elindultak haza, de senki sem volt otthon. Ezért elindultak a nagymama házához Gellénházára. Az ijedtségen kívül a testvárpárnak nem esett bántódása.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés