ACNEWS

Bármikor meghalhat Hujber Feri, felesége zokogva mesélt róla

Fotó: RTL Fókusz
Fotó: RTL Fókusz
Hujber Feri felesége a Nyerő Párosban árulta el, hogy férje túl van két szívleálláson és egy stroke-on, bármikor meghalhat.
Hirdetés
Ad image

Hujber felesége, Szőke Krisztina sírva beszélt a Nyerő párosban arról, mennyire retteg, hogy bármikor meghalhat a férje. Ezért aztán próbálja mélyre temetni az ezzel kapcsolatos érzéseit. „Köztünk majdnem 20 év a korkülönbség. Ő meg szívbeteg. Gondolni se akarok rá. Mondhatom azt, hogy ez a levegőben lóg… Tíz éven belül egyedül maradhatok. Volt már rá példa, hogy úgy hívtam ki a mentőket, hogy kékült, nem kapott levegőt” – mondta Krisztina a többi lánynak.

A műsorban feltették a játékosoknak a kérdést, hogy „Mitől fél veled kapcsolatban a párod?” A legtöbben azt válaszolták, attól, hogy elveszítik a társukat. Hujber Feri is automatikusan ezt vágta rá. A válasz rossz volt, kedvese, Szőke Krisztina ugyanis azt felelte, hogy már annyi mindenen túl vannak, hogy semmitől se fél. A színész nem értette, kedvese hogy gondolkodhat így. Amikor túl van két szívleálláson, majd túlélt egy stroke-ot – írta a story.

Ugyanis Hujbernek veleszületett szívbetegsége van. „Félek attól, hogy meghalsz. Félek attól, hogy amikor én 50 leszek, te nem leszel sehol” – mondta Krisztina sírva Hujber Ferinek. A színész próbálta megnyugtatni a feleségét. „Tettem ellene? Elmentem orvoshoz, szedem a gyógyszert. Mindent megteszek azért, hogy egészséges legyek. Én nem fogok meghalni! Tudod, hogy te vagy az életem. Az első perctől tudtuk, megbeszéltük azt, hogy örökké. Akkor meg nincs semmi gond, szeretlek és örökké szeretni foglak, nyugodj meg. Hidd el, vigyázni fogok magamra.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés