ACNEWS

Ez az eljárás most az egész világot lázban tartja

Fotó: EverDerm jóvoltából
Fotó: EverDerm jóvoltából
A full face hialuronsavas arcszobrászat, amiért Oroszország és Amerika is megőrül. De vajon tényleg annyira jó, mint hirdetik?
Hirdetés
Ad image

Az arcszobrászat világa folyamatosan fejlődik, és egyre innovatívabb megoldásokkal áll a szépülni vágyók rendelkezésére. Az egyik legújabb trend, ami elsöprő népszerűségnek örvend Oroszországban és Amerikában, a full face hialuronsavas arcszobrászat. Ez az eljárás különösen azok számára ajánlott, akik az arcuk formáján szeretnének változtatni, élesebb vonásokat, karakteresebb csontozatot kialakítani, vagy egyszerűen visszaadni az elvesztett volument és fiatalságot.

Mi is az a full face hialuronsavas arcszobrászat?

A hialuronsav már régóta ismert és népszerű az esztétikai orvoslásban, hiszen természetes összetevőként szerepel az emberi bőrben, és jelentős szerepe van a hidratáltság fenntartásában. Az arcszobrászat során ezt a természetes anyagot injektálják az arc különböző pontjaiba nagyobb mennyiségben, hogy az arcstruktúrát formálják, volument adjanak, és visszaállítsák a fiatalos arckontúrokat. A full face kezelésnél nem csupán egy területre koncentrálnak, hanem az egész arcra. Az eredmény harmonikusabb, természetesebb hatás, mintha az arc valósággal megújulna.

Fotó: EverDerm jóvoltából

Kinek ajánlott a full face hialuronsavas arcszobrászat?

Ez az eljárás elsősorban azoknak ajánlott, akik az arcvonásaikat szeretnék hangsúlyosabbá, markánsabbá tenni. Az életkor előrehaladtával a bőr természetes módon veszít rugalmasságából és volumenéből, és az arc beesetté válhat. A hialuronsav visszapótolja a hiányzó volument, simává teszi a ráncokat, és visszaadja a fiatalságot. Azok számára, akik nagyobb súlycsökkenésen estek át, különösen előnyös lehet ez a kezelés.

Az EverDerm klinikai sikertörténete

Az EverDerm Klinika egyik vendége például a hialuronsavas arcszobrászat mellett döntött, miután 35 kilós fogyása után az arca beesetté vált, és elvesztette korábbi teltségét. A pácienst zavarni kezdte, hogy bár teste karcsúbb lett, arca sokkal idősebbnek tűnt. A full face hialuronsavas kezelés során azonban sikerült újra feltölteni az arcát, visszaadni az életteliséget, amit a páciens számára lelki feltöltődést is jelentett. Ez az eset tökéletes példa arra, hogy a hialuronsavas arcszobrászat nemcsak esztétikai, hanem pszichológiai szempontból is segíthet. Az illető önbizalma visszatért, és ismét elégedetten nézett a tükörbe.

Miért érdemes ezt az eljárást választani?

A hialuronsavas arcszobrászat számos előnnyel bír. Azonnali eredményeket biztosít, minimálisan invazív, és a gyógyulási idő is rendkívül rövid. A kezelés után már néhány napon belül élvezhetők a eredmények és az arcbőr természetes módon újul meg. A hialuronsav biológiailag lebomló, így az eredmény idővel fokozatosan visszaáll, így a páciensek rugalmasan dönthetnek arról, hogy szeretnék-e megismételni a kezelést.

Ha úgy érzed, hogy elérkezett az idő az arcod fiatalítására vagy formálására, érdemes megfontolni ezt a forradalmi kezelést!

(X)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés