ACNEWS

Botrány – szegedi tesitanárok zaklattak 14-15 éves diáklányokat

Illusztráció - Kép: Pexels
Illusztráció - Kép: Pexels
Áll a bál az egyik szegedi középiskolában. Testnevelő tanárok zaklattak diáklányokat szeméremsértő módon. Már nem tanítanak az intézményben, egyikük ellen büntetőeljárás is indult.
Hirdetés
Ad image

Döbbenetes hírt tett közzé a szeretelekmagyarorszag az RTL Klub Híradójának tudósítására hivatkozással. Egy szegedi középiskola két testnevelő tanáráról az a hír terjed, hogy megengedhetetlen módon közeledtek a nevelésükre bízott 14-15 éves kislányokhoz.

Az egyik tanár már 2020-ban, az online oktatás bevezetésekor is olyan feladatokat csináltatott a diáklányokkal, amin jól látszott a hátsójuk. Az iskola egyik diákjának beszámolója szerint egy fittségi felmérésen fogdosta is a tanítványait. A másik tanár megjegyzést tett a lányok melltartóira, illetve autókázni, kirándulgatni, vacsorázni hívta őket. Állítólag a testnevelésórán elhangzott az egyik tanártól, hogy egyes lányok hordhatnának sport melltartót, mert az sokkal jobban kiemelné az alkatukat, arra is ajánlkozott, hogy segít kiválasztani a megfelelő ruhadarabot. Már egyik tanár sem tanít az intézményben, egyiküket azonnali hatállyal elbocsátották, a másikat felfüggesztették állásából. Az elbocsátott tanárral szemben rendőrségi eljárás is folyik, szeméremsértés megalapozott gyanúja miatt.

A botrány egyelőre ismeretlen okból pattant ki éppen most, de a megszólaltatott diákok szerint valamelyik kislány mostanában gyűjthette össze a bátorságát és beszámolhatott a zaklatásról a szüleinek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés