ACNEWS

Túlélte a baba a 25 méteres zuhanást – az édesanyja hasában

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Az anya már nagyon várta ötödik gyermekét. De életét vesztette, miután kizuhant egy toronyház ablakából és 25 métert zuhant.
Hirdetés
Ad image

De a Burmantofts-i tragikus zuhanáskor egy csoda is történt! A meg nem született gyermek túlélte a zuhanást édesanyja, Emma Atkinson hasában. Az orvosok a baleset után a kórházban világra segítették a kislányt – öt héttel a tervezett születési dátum előtt. Most intenzív osztályon van.

A nővére, Demi közzétett egy fényképet a Facebookon, amelyen a kislányt csövekkel a szájában és az orrában láthatjuk. Demi, aki szintén várandós, gyengéden a kisbaba mellkasára helyezi a kezét. Édesanyja már kitalálta neki a Posie nevet. Demi ezt írta a kép mellé: „A mi tökéletes, gyönyörű Posie-nk az édesanyjáért harcol. Ő az utolsó darabkája az anyánknak. Ezt örökre meg fogjuk őrizni.” A kisbaba még nincs túl a nehezén, és az orvosokkal együtt küzd az életéért.

Fotó: demi.atkinson/facebook

A helyi rendőrség eddig nem közölt információt a drámai zuhanás okáról. Azonban a nyomozók szerint „nincs gyanús körülmény” – írja a heute.at. A szomszédok elmondása szerint az ablak egész nap nyitva volt. Hallottak egy csattanást, majd pánikszerű sikolyokat.

Még egy hónappal ezelőtt Emma boldogan osztotta meg a Facebookon a terhességéről szóló hírt: „Lány lesz, és nem is lehetnék boldogabb.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés