ACNEWS

Tele lesz boszorkánnyal Budán a Hárshegyi út

Fotó: Kiss Kató
Fotó: Kiss Kató
Harminc éve váci diáklányként ismerte meg egymást Ildikó, Judit és Kató, előző kettő boszorkányként, Kató pedig médiumként lett híres.
Hirdetés
Ad image

Nincsenek véletlenek, harminc éve, hogy Vácon három diáklány útja keresztezte egymást, közülük ma Ildikó és Judit a két legismertebb magyar boszorkány, Kató pedig a leghíresebb halottlátó. Most Ildikó és Judit úgy döntött, hogy megosztja a tudását mindenkivel. Na, emiatt lesz tele boszikkal és több száz érdeklődővel szombaton a Hárshegyi úti Europa Event Center. Ahol még Zafira, az egyik legismertebb angol papnő is megjelenik „Semmiképpen sem seprűn ülve, bibircsókkal az orrán kell elképzelni a boszorkányokat. Van közöttünk gyönyörű szépségkirálynő is, aki a tévék képernyőjéről, magazinok címlapjáról mosolyog a világra. De a munkája miatt csak szűk körben tudják  róla, hogy boszi – árulta el az AcNews-nak Bartalovits Ildikó, alias Nikodil.

Sok bajba jutott emberen segítettek

„Amúgy nem kell félni a boszorkányoktól, hiszen mi is része vagyunk a modern világnak. A tudásunk pedig egy ősi örökségen alapul amivel az emberek életét segítjük, tesszük jobbá” – tette hozzá Szabó Judit, alias Szelena. Aki egyébként civilben sikeres közgazdász. És a nyolcéves kisfiával ő is ott lesz a szombati boszorkányrandevún. Az édesanyám is ismert boszi volt, a halála után tovább vittem a szellemi örökségét. Később Angliában is képeztem magam, bővítettem a tudásomat  – folytatta Szelena. – Folyamatosan csörög a telefonom, Ildivel sok bajba jutott emberen segítettem már, ami örömet ad nekünk.”

Nem idézhet akárki szellemet

De hogyan segít a boszorkány az embereken? Nikodil szerint többek között jóslással, gyógyítással, varázslattal. Kérésre leveszi és visszaküldi a feladónak a rontást. Vagy médiumként szellemidézéssel kapcsolatot tart az elhunytak lelkével.

„Amikor a lélek üzenni akar a hozzátartozójának, akkor az megkeresi őt. Így találkozik velem, felkér, hogy segítsek neki.  Én csak tolmácsolom a holtak szavait az élők számára. És pici reményt nyújtok a vigasztalhatatlanságban. Persze, ha valaki túlbuzgó, és megfelelő felkészültség nélkül maga próbál otthon szellemet idézni, az könnyen nagy bajba kerülhet. Megszállhatja a démon” – figyelmeztet Kiss Kató. Tény, hogy Vatikánban elfogadott intézmény az ördögűzés, de Magyarországon hivatalosan egy katolikus pap foglalkozik ezzel a tevékenységgel.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés