ACNEWS

Horváth Éva az ünnepekre elhagyja Balit

A modell és családja az újévet is Magyarországon fogja ünnepelni.

Hirdetés
Ad image

A modell és családja az újévet is Magyarországon fogja ünnepelni.

Horváth Éva és családja januárban költözött ki Indonéziába, Bali szigetére, ahol mesés körülmények között laknak. Teljesen más kultúrával kellett megismerkedniük, de talán a karácsony a legnagyobbkülönbség hazánkhoz képest – írja a Ripost.

„A karácsony ugyanolyan lesz nálunk, mint eddig. Most is hazajövünk, nem Balin töltjük, ugyanis így van időnk találkozni a barátainkkal is. Balin nem ünneplik a karácsonyt és nincs is az az igazi ünnepi érzés, mint itthon” – mesélte a napilapnak Éva, akinek a főzéssel is meggyűlt volna a baja. Balin lévő otthonában ugyanis nincs sütője.

Az egekbe szökő repülőjegy árak miatt Éváék a szilvesztert is itthon töltik, így kicsivel több időt tudnak eltölteni a családdal és a barátokkal.

„A szilvesztert is itthon töltjük, ugyanis négy napra elég luxus lenne hazajönni ilyen repülőjegy árak mellett, és egyébként is, ha már hazajövünk, jobb egy kicsit több időt lenni itthon. Pár napot még maradunk az újévben, de utána megyünk is vissza” – nyilatkozta Horváth Éva, hozzátéve, a trópusokon egészen más ünnepi kultúrával ismerkedhetett meg.

„Balin nem ünneplik a karácsonyt, fenyőfát is csak 1-2 helyen lehet kapni. Mivel egyre több külföldi él itt, nyilvánvalóan valamennyit változtatott a hangulaton, de mégsem olyan, mint otthon.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés