ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Dráma Óbudán: nem sikerült szépen meghalnia az öngyilkos párnak

Társai megölték és kifosztották a gyanútlan fiatalembert fotó: police.hu
Társai megölték és kifosztották a gyanútlan fiatalembert fotó: police.hu
Erika néni és Pista bácsi hónapokig készült a halálra. Úgy tervezték, hogy együtt mennek el, de a férje túlélte a feleségét.
Hirdetés
Ad image

Nem sikerült együtt átmenni a másvilágra a budai a Lecke utcai házaspárnak. A nagybeteg Erika néni és férje, Pista bácsi hónapok óta készült a halálra. Kiterveltek a közös öngyilkosságot, azonban csak az 70 éves nő halt meg. Férje túlélte, ellene emberölés miatt nyomoz a rendőrség.

„Már régóta ismertük őket, többször beszélgettünk. Az egyik alkalommal, amikor összefutottunk, István azt mondta, hogy Erika és ő a betegségük miatt öngyilkosok lesznek augusztus végén” – mesélte egy szomszéd a Borsnak. Állítólag  végső elkeseredésükben döntöttek így. Nem akarták megvárni, hogy bekerüljenek a kórházba, ők tisztességgel szeretnének meghalni. Persze senki sem gondolta, hogy tényleg megteszik!

Az idős Pista bácsit már ki is hallgatták a nyomozók. Őt gyanúsítják a felesége haláláért, de a legnagyobb büntetés számára az, hogy egyedül maradt itt a földi világban.

„Az egyik lakó hívta a rendőröket – folytatta a szomszéd -, mert ő is jóban volt velük és furcsállotta, hogy napok óta nem látja őket. És kezdett aggódni. Én azt hittem, hogy gyógyszerrel próbálkoztak, de végül úgy hallottam, hogy Erika a fürdőszobában felvágta az ereit, Istvánt pedig az egyik szobában találták meg, összevissza szurkálta magát.”

A lakók úgy tudják, Erika nénit a férje végül mellkason szúrta, majd átment a szobába. Ott talált rá a szomszédja. Az idős férfit kórházba szállították, jelenleg is ott ápolják.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!