ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Erekció számlálóval tud csak aludni egy kaliforniai milliomos

Bryan Johnson Fotó: Youtube
Bryan Johnson Fotó: Youtube
A 46 éves dúsgazdag Bryan Johnson, a szépség és a fiatalság megszállottja. Mindent megtesz azért, hogy elérje az örök életet.
Hirdetés
Ad image

Bryan Johnson 46 éves, milliomos biotechnológiai vállalkozó, azt a célt tűzte ki maga elé, hogy soha nem fog meghalni. Az elmúlt három évben több mint négymillió dollárt költött a „Blueprint” nevű élethosszabbító rendszer kifejlesztésére. Minden, a testét érintő döntését egy körülbelül 30 orvosból álló csapat felügyeli.

A Los Angeles-i vállalkozó éjszakánként egy kis eszközt visel a péniszén, amely figyeli az erekcióját. „Minden éjjel átlagosan két óra tizenkét percig van erekcióm” – idézi Bryant a Bild. Egy átlagos 18 évesnek összesen három és fél óra erekciója van egy éjszaka. Hogy a péniszét is megfiatalítsa, már átesett egy un. lökéshullám-terápián, mivel az javítaná a medencefenék működését.

A milliomos valójában úgy véli, hogy a halál csak egy választható opció. Neki pedig nem áll szándékában soha sem megtapasztalni.

E cél elérése érdekében naponta 111 tablettát nyel le, székletmintákat gyűjt, és olyan baseballsapkát visel, amely vörös fényt világít a fejbőrére. „Az öregedési folyamatom lassabb, mint a 18 évesek 88 százalékának”.

Johnson szerint intenzív diétás és edzésprogramja máris kezd eredményeket mutatni: Az orvosai által gyűjtött adatok azt bizonyítják, hogy a csontjai egy 30 éves, a szíve pedig egy 37 évesé.

Az egyetlen dolog, amin még dolgoznia kell, az a pénisze: nemiszervének jelenlegi életkora az orvosok szerint 49 év.

Johnson a Braintree nevű online fizetési szolgáltatójával kereste a pénzét, amelyet 2013-ban 800 millió dollárért (kb. 293 milliárd forint) eladott a PayPalnak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!