ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Magyar nő gyilkolt Svájcban: agyonlőtte a szeretőjét

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Vérfürdő fogadta a svájci társasházba érkező rendőröket, ahol egy 38 éves magyar nő már türelmetlenül várta őket.
Hirdetés
Ad image

Diepoldsauban a tragikus sorsú, 43 éves férfi még élt, de alig lélegzett, amikor a svájci egyenruhások rátaláltak Hintere Kirchstrasse egyik társasházában. Azonnal mentőt hívtak hozzá, de leállt a szíve. Bár újraélesztették, nem sokkal később a szervezete összeomlott, és a helyszínen belehalt a lőtt sérülésébe. Gyilkosa – egy magyar nő – a ház udvarán meglepően higgadtan várta a rendőröket – írta a Vorarlberg.at.

„A férfi súlyosan megsérült a lövés következtében. A gyanúsított maga hívta a segélyhívó számot, és ellenállás nélkül, a lövések leadásának helyszínén, a ház előtt letartóztatták” – mondta Hanspeter Krüsi rendőrségi szóvivő. 

Hozzátette, hogy a magyar nő már jó ideje az ausztriai Vorarlbergben élt, a nyomozás eddigi állása szerint innen indult Svájcba. Valószínűleg előre eltervezte, hogy gyilkolni fog, ugyanis már az előre elcsomagolt fegyverrel érkezett Diepoldsauba. 

Azt egyelőre azonban nem tudni, hogy a gyilkos magyar nő pontosan milyen kapcsolatban állt a Svájcban élő, de osztrák állampolgárságú férfivel. A pletykák szerint szeretői viszonyban voltak. Egy külön, erre az ügyre kirendelt csapat vizsgálja a gyilkosságot, a nőt kihallgatása jelenleg is folyik.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!