ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Horror Kálmáncsán: fejszével ütötte agyon a kutyáját a gazda

Kisfia szeme láttára mészárolta le a védtelen házőrzőt a brutális férfi, a felesége is sokkot kapott a szörnyű látványtól.
Hirdetés
Ad image

A kálmáncsai családapa rendszeresen verte mindkét kutyáját. Főként azért, mert elszöktek.  Ilyenkor a brutális verést a párja, illetve a kisgyermeke is kénytelen volt végignézni.  Legutóbb részegen, fejszével verte fejbe a négylábút. A házőrzőt kikötözte egy karóhoz, és két ütéssel végzett vele. „A kisfiam szeme láttára verte a kutyát – nyilatkozta a Tények riporterének az anyuka, aki többször is próbált segítséget kérni az önkormányzattól és állatvédő szervezettől is.

Telefonáltam, és akkor ő azt mondta, hogy amíg nincsen egy videó vagy bármilyen bizonyíték arról, hogy ez megtörtént, addig ők nem tudnak semmit sem lépni – válaszolták az illetékeseke. A hatóságot a szomszéd értesítette, aki szintén végignézte a történteket. Sajnálta az ebet, mert kölyökkorában többször szökött át hozzá és így a szívéhez nőtt. Zokogva kiabált az ittas embernek, hogy hagyja abba az ütlegelést.

„Láttam, ahogy odahúzta a kutyát valami madzaggal, a karóhoz kikötötte, csak hallottam, hogy hörgött a kutya, furán vette a levegőt – idézte fel a történteket a szomszédasszony. – Bejött ebbe a kis kulipintyóba, felkapta a fejszét, két csattanás és agyonütötte a kutyát. Fogtam a fejemet és ordítottam, hogy te állat, mit csinálsz. Nem bírtam, bementem és felhívtam a 112-t” – emlékezett a történtekre  szomszédban lakó a hölgy.

A férfit a rendőrség őrizetbe vette és az ügyben nyomozást indítottak állatkínzás miatt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!