ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Hát ez elképesztő: nézd meg Putyin új asztalát – VIDEÓ

Archív felvétel. Fotó: kremliin.ru
Archív felvétel. Fotó: kremliin.ru
Lehet 21-re is lapot húzni. Putyin új és bizarr asztalán vihog az internet népe.
Hirdetés
Ad image

Nem újdonság, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök szereti a Kremlben tartani a távolságot más kormányfőktől. Fehér-arany ovális asztala például már többször nevetség tárgyává lett a múltban. Az asztal körülbelül hat méter hosszú volt.

Most úgy tűnik, a Kreml vezetője új asztalt szerzett be. Ez már nem ovális – de ugyanolyan bizarr. Az orosz elnök láthatóan tartani akarja a tisztes távolságot. Az új modell téglalap alakú és középen üreges – írja a blick.ch.

Míg szerdán 13 különböző vallású vallási vezetőnek egymás mellett kellett összebújnia az asztal egyik oldalán, Putyin a másik felét magának tartotta. Hogy vendégei mégis értsék őt, a Kreml vezetője mikrofonba beszélt.

Hogy Putyin pontosan miért akar ilyen távol ülni mindenkitől, az nem világos. Lehet, hogy ez a hatalma kifejezése. Vagy a merényletkísérlettől való félelem. Vannak olyan spekulációk is, hogy a Kreml vezetője fél Covidtól, és azzal, hogy ilyen távol ül, meg akarja védeni magát a vírusoktól.

Az X-en, korábban Twitteren a felhasználók gúnyolódnak az asztalon. „Középen legyen egy mini tó és egy krokodil” – írja egy hozzászóló. Egy másik azt mondja: „Mintha olyan erőset fingott volna, hogy mindenki a lehető legtávolabb ült tőle.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés