ACNEWS

Majka megint Covidos

Másfél év után újra elkapta a koronavírust, feltehetően Amerikából hazafelé tartva a repülőn. A rapper közösségi-oldala az elmúlt hetekben hemzsegett az amerikai kiruccanásán készült fotóktól. Tegnap pedig már arról számolt be, hogy a múlt héten már érezte, hogy valószínűleg a repülőn elkapott valamit.

Hirdetés
Ad image

Másfél év után újra elkapta a koronavírust, feltehetően Amerikából hazafelé tartva a repülőn. A rapper közösségi-oldala az elmúlt hetekben hemzsegett az amerikai kiruccanásán készült fotóktól. Tegnap pedig már arról számolt be, hogy  a múlt héten már érezte, hogy valószínűleg a repülőn elkapott valamit.

„Már a múlt héten tudtam, hogy a repülőn hazafelé elkaptam valamit, mert ki se látszódtam a takonyból. Vasárnap csináltam egy tesztet, és sajnos szembesülnöm kellett vele, hogy másfél év után megint beköszönt Covid bá… Ilyenkor a legrosszabb, hogy tele vagyok olyan emlékkel, ami miatt abszolút nem tudom félvállról venni. Az első pár nap elég szar volt, de a mai napra kicsit jobban érzem magam” – olvasható bejegyzésében.

 

Majoros 2020 novemberében már megfertőződött, 11 napot töltött a balassagyarmati kórházban, ahonnan élőben, vlog formájában közvetítette az eseményeket állapotáról.

A betegeskedő Majka május 14-i koncertjét le kellett mondani, viszont a Tankcsapda gyorsan megmentette a MEN rendezvényét, Majka felé pedig jókívánságukat küldték a rockerek.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés