ACNEWS

Hemzsegtek a férgek az amszterdami repülőjáraton

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
A Delta Amszterdamból Detroitba tartó járata tele volt nem kívánt potyautasokkal. A férgek sokasága az utasok fejére hullott.
Hirdetés
Ad image

A beszámolók szerint az undorító csúszómászók egy utas kézipoggyászában tárolt rohadó halakból bújtak elő.

„Igazán kedves, hogy 2 órával felszállás után rájövünk, hogy rothadt hal és férgek szálltak fel velünk” – tweetelte egy Kelce nevű utas egy azóta törölt bejegyzésben a pokoli járatról, amelyet végül visszairányítottak Európába.

A posztoló elmondta, hogy azt az utast, akinek a bőröndje felelős volt az undorító élményért, őrizetbe vették, a  bőröndjét pedig elégették.

A vérfagyasztó incidensre a Delta Reddit-oldalán is felfigyeltek, ahol a kommentelők azt állították, hogy szemtanúi voltak a légi borzalomnak.

„A családom és én a férgek előtti sorban ültünk. A közvetlenül mögöttünk ülő hölgy azt mondta a légiutas-kísérőknek, hogy a kukacok a fejére estek” – írta egy utas az esetről.

Egy másik felhasználó azt mondta, hogy egy plusz napot kellett várniuk egy másik légitársaság új csatlakozó járatára – írja a New York Post.

A légitársaság végül 8000 ingyen mérföldet, szállodai szobakompenzációt és 30 dolláros étkezési jegyet adott az utazóknak arra az esetre, ha egy éjszakát késnének. A Delta repülőgépét mélytisztítás miatt kivonták a forgalomból.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés