ACNEWS

Jaj, ne: állami kitüntetésért kuncsorog Szűcs Judith

Szűcs Judith 1976 /Fotó: Fortepan — ID 88658 : Adományozó: Urbán Tamás
Szűcs Judith 1976 /Fotó: Fortepan — ID 88658 : Adományozó: Urbán Tamás
A 70 éves énekesnőnek jól jönne a díjjal járó havi apanázs, mert tényleg megalázóan nevetséges nyugdíjat kap.
Hirdetés
Ad image

Mosolyogtató, hogy az egykori diszkókirálynő komolyan úgy gondolja, kijárna már neki valamilyen állami kitüntetés. Meg is indokolta ennek okát. „Én ezt nem fogom hangoztatni, hogy megérdemelnék valamilyen állami kitüntetést, de bevallom, azért többször eszembe jutott már, hogy jó lenne valami elismerés. Rengeteg fesztivált nyertem külföldön, több helyen első díjakat, fődíjakat hoztam el – magyarázta a Kiskegyednek Szűcs Judith. – Nem bántja nagyon a lelkemet, hogy még nem kaptam ilyesmit, de bevallom, azért nagyon vágyom erre… Az a nagy öröm nekem, hogy jönnek sorra a felkérések és írogatom be a naptáramba.”

Szűcs Judith azt is elárulta, mennyire nevetséges nyugdíjat kap. „Nem szeretek panaszkodni, de én 28.600 Ft-tal kezdtem a korai nyugdíjba menést. Azóta, pár százalékkal emeltek, de előfordult, hogy már én is benyújtottam kérvényt és így pár ezer forinttal többet kapok. Nem akarok ezzel foglalkozni a hátralévő életemben, mert csak felidegesíteném magam. Ha van fellépésem, abból elvagyok” – tette hozzá az énekesnő.

A lap közösségi oldalán persze rögtön elkezdődött a sárdobálás. A kritikus hangú olvasók azt kérdezik, miért nem dolgozott az énekesnő, most biztos nem panaszkodna, hogy kevés a nyugdíja. Más szerint Szűcs Judithnak nem a plasztikai műtétekre és botoxra kellett volna költeni a pénzét.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés