ACNEWS

2024. September 08.   |   Adrienn, Mária napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

A botrányok olimpiája lett a párizsi, elmenekültek a koreai úszók

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A közlekedési problémák miatt fél tucat ázsiai úszó elköltözött az olimpiai faluból, egy szállodában béreltek szobát maguknak.
Hirdetés
Ad image

Már a megnyitó előtt borítékolható volt, hogy a botrányok olimpiája lesz a párizsi. Kezdve a szennyezett Szajnától a közlekedési anomáliákig számtalan probléma zavarja a sportolók felkészülését.  Csong Csang-hun, a Koreai Úszószövetség (KSF) elnöke elárulta, hogy többek között a férfi 4×200 méteres gyorsúszó váltó tagjain kívül két másik sportoló is szállodába költözik. Oda, ami az úszóversenyek helyszínétől, a La Defense Arénától mindössze egy ötperces sétára található.

A csütörtöki edzés után az egyik úszó, Kim elmondta, hogy a sportolók buszán az ablakokat leragasztották. Közben nem ment a klíma a buszon. Egy másik alkalommal a busz kisebb balesetbe keveredett, miután a sofőr elnézett egy kanyart.

„Csak azt akarjuk elérni, hogy legalább egy kicsit kényelmesebb legyen nekik” – idézte az Origo. Csong szavait. „Kint hűvösebb volt, mint a buszban” – mondta egy másik úszó, Hvang. – Általában 40-45 percig tart a falutól az arénáig az út. De volt, amikor több mint másfél órába telt. Az ablakokat valószínűleg azért ragasztották le, mert aggódnak a terrortámadások miatt, de ez így rettenetes” – mondta.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés