ACNEWS

A csecsemőgyilkos mádi lányanya újra iskolába járhat

A gátlástalan L. Lilla szabadon járhat iskolába, de súlyos ítéletre számíthat.

Hirdetés
Ad image

A gátlástalan L. Lilla szabadon járhat iskolába, de súlyos ítéletre számíthat.

Két markos rendőr vezetőszáron, bilincsbe verve vitte a 15 éves L. Lillát a bírósági tárgyalásra, miután titokban otthon megszülte a kisbabáját, a száját papírral betömte és a kerítésen átdobta a szomszéd udvarárára. A kegyetlen lányanyát akár 10 év szabadságvesztéssel sújthatják, ezúttal azonban arról döntöttek, hogy nem kerül letartóztatásba, bűnügyi felügyelet alatt szabadlábon védekezhet. Sőt, iskolába is járhat, a lábán azonban nyomkövetőt kell viselnie.

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei településen mindenki a megdöbbentő esetről beszél. Senki nem érti, hogy Lilla a példás családi háttér ellenére hogy vetemedhetett ilyen szörnyűségre. A kamasz a szülei előtt is rejtegette a terhességét. Amikor a hétvégén világra hozta az amúgy egészséges kisbabáját, a köldökzsinórt elvágta, majd az újszülöttet átdobta az évek óta elhagyatott szomszéd kertbe.

A lány úgy bukott le, hogy rosszul lett, ezért a mentők kórházba szállították. A kórházban és a rendőrségen is tagadta, hogy gyereket szült, azonban a nyomozók megtalálták az avarban a kihűlt csecsemőt, aki a kórházban életét vesztette.

A Blikk telefonon utolérte a gyilkos kamaszlány családját, de nem nyilatkoztak. A tini nagymamája annyit elárult, hogy ő sem tudott az unokája terhességéről.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés