ACNEWS

A Dal 2022 – Meghosszabbították a jelentkezési határidőt

Meghosszabbított határidővel november 22-ig lehet jelentkezni A Dal 2022-re. A Duna Televízió élő show-jában negyven dal versenyez  - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája hétfőn az MTI-vel.

Hirdetés
Ad image

Meghosszabbított határidővel november 22-ig lehet jelentkezni A Dal 2022-re. A Duna Televízió élő show-jában negyven dal versenyez  – közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája hétfőn az MTI-vel.

A Dal 2022-ben számos újdonság várja a zenészeket és a Duna Televízió nézőit. A dalok minden adásban élőben hangoznak el, az akusztikus feldolgozások mellett a döntőben szimfonikus változatban lesznek hallhatók a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának kíséretében

A győztes dal előadója Az Év Dala 2022, egyben a Petőfi Zenei Díj Év Dala 2022 elismerésben részesül, emellett tízmillió forintot kap produkciója fejlesztésére, és egy tízdalos nagylemezt készíthet. A döntőbe jutott nyolc dal minden előadója részesül zenei pályájára fordítható nyereményben. Idén is odaítélik a legjobb dalszövegért járó elismerést, valamint az Akusztik Dalverseny fődíját.

A műfaji sokszínűségéről ismert showműsorra egy legfeljebb háromperces magyar nyelvű dallal lehet jelentkezni, amely még nem vagy legkorábban 2021. március 31-én került kereskedelmi forgalomba, médiafelületre (televízió, rádió, internet), illetve nem hangzott el nyilvános előadás keretében.

A jelentkezési és a pályázati feltételek megtalálhatók az adal.hu oldalon, amelyen keresztül november 22., hétfő éjfélig lehet jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével és a szükséges mellékletek feltöltésével. A Dal 2022 januártól látható a Duna Televízióban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés