ACNEWS

2024. July 15.   |   Henrik, Roland napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

A finnek kérésére törte rá a TEK az ajtót a Evelinre és Patríciára

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Állig felfegyverzett kommandósok rendhagyó ébresztőt fújtak a kiskunlacházi és budapesti nőknek, a finn rendőrség körözte őket.
Hirdetés
Ad image

Keserű ébredést rendezett a TEK kommandója a Budapesten élő 23 Sz. Patríciának, és a 27 éves kiskunlacházi A. Evelinnek. Mindkettőjüket körözte a finn rendőrség, azóta a bíróság Evelint és Patríciát is letartóztatta. Mint kiderült, a két magyar nőt a Helsinki Rendőrkapitányság emberkereskedelem elleni egysége üzletszerű kerítés miatt körözte. A finn nyomozók felvették a kapcsolatot a Készenléti Rendőrséggel, akik a kommandósok segítségével elfogták a két nőt.

A gyanú szerint Evelin és Patrícia évek óta Finnországban futtatott 30 magyar lányt. Megszervezték a prostitúcióra jelentkező nők kiutazását, a finnországi szállás lefoglalását. Szobákat intéztek nekik  a munkavégzéshez, de segédkeztek az online hirdetéseik elkészítésében, kezelésében, reklámozásában.

Az ötfős bűnbanda idén márciusban Helsinkiben elfogott és letartóztatott egyik magyar tagja telefonon tartotta a kapcsolatot a szexhirdetésekre jelentkező ügyfelekkel. Így szervezve a lányok napi ügyfélforgalmát. Ezt a munkát a bűntársai bevonásával intézte, ha kellett, Magyarországról. Cserébe a prostituáltaktól a bevételük 50 százalékát kérték el – írta a police.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés