ACNEWS

„A genderpropaganda a fiatalokra leselkedő legnagyobb veszély”

Az Alapjogokért Központ szerint a genderpropaganda nem "egy jópofa szivárványos dumcsi", hanem a gyerekekre leselkedő legnagyobb veszély.

Hirdetés
Ad image

Az Alapjogokért Központ szerint a genderpropaganda nem „egy jópofa szivárványos dumcsi”, hanem a gyerekekre leselkedő legnagyobb veszély.

A jogi elemző- és kutatóintézet kedden a Facebook-oldalán azt írta, „nincs mit csodálkozni” azon, hogy az utóbbi hetekben több olyan pedofil bűncselekményre is fény derült, amelyet nevelők, tanárok követtek el, ugyanis „a nyílt társadalom hálózata által finanszírozott civilek” évek óta „trenírozzák, képzik, kiadványokkal látják el” a pedagógusokat, hogy „vállalják fel legkülönfélébb szexuális orientációjukat”.

Ez a trenírozás egyben „bátorítás” is, amely alapján egy tanár „feljogosítva érezheti magát arra, hogy ha ennyi minden belefér a szexualitásba és annak megélésébe”, akkor ez lehetőség a „legbetegebb hajlamok gátlástalan kiélésére is” – vélekedett a központ.

Azt is írták, hogy a nyílt társadalom hálózata által finanszírozott „civileket” az Európai Bizottság is támogatja, közben pedig a magyar gyermekvédelmi törvényre hivatkozva nem adja oda az országnak járó forrásokat.

„A pedofíliára nincs bocsánat, a genderpropaganda pedig nem egy jópofa szivárványos dumcsi, hanem a gyerekeinkre leselkedő legnagyobb veszély” – fogalmazott az Alapjogokért Központ. (MTI)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés