ACNEWS

A gyerekgyilkos anyát rendőrök mentették meg a bosszútól

Hosszú fegyházbüntetés vár a könyörtelen exlégiósra /Fotó: Pixabay
Hosszú fegyházbüntetés vár a könyörtelen exlégiósra /Fotó: Pixabay
Irmát, a kegyetlen anyát a saját családja cafatokra akarta tépni, de a börtönben vajon hogyan védik majd meg?
Hirdetés
Ad image

Forrnak az indulatok a pécsi Hősök terén, az Ember utcában lakók nem tudják elfogadni, hogy Irma agyonverte a hároméves kisfiát, Eriket. Saját rokonai megindultak, hogy cafatokra tépjék a gyerekgyilkos anyát, akit a rendőrök időben kimentettek a házból. A fiúcska legalább fél napja halott volt, mire mentőt hívtak hozzá. Irma beismerte, ő verte meg a gyereket. Magyarázatát, hogy Erik rossz volt, de most alszik, az apa, B. Tamás elfogadta.

Szenvedett a rémségek házában

„Döbbenten olvastam, hogy egy közösségi oldalon azt írta, agyonüti a kisfiát, csak mert panaszkodtak rá, hogy hisztizett. Nem szerette Eriket. Soha – sorolta a Blikknek az anyagyilkos unokanővére. – Hogy miért? Mert gyűlölte az apját, aki elhagyta őket, de erről mit tehet egy csöppség? Amikor megszülte, otthagyta a kórházban, tíz hónapja vette vissza magához. Nem etette rendesen, kínozta, nyáron is meleg vízzel itatta, egy sötét, bezárt szobában tartotta, ütötte-verte, le is forrázta. Többször megfenyegettem, ha nem hagyja ezt abba, lépek. Most átkozom magam, mert hamarabb meg kellett volna ezt tennem, nem csak mondogatni, s akkor Erik még élne.”

Sallai Zoltán szemben lakik a rémségek házával. Ő úgy tudja, drogozott Irma és a párja Tamás is, amit nem is titkoltak. „A hátsó a kapun menekítették ki Irmát a rendőrök, mert amikor megtudtuk, mit tett, a saját családja is szét akarta tépni – mesélte Zoltán. Egy másik szomszéd, Gyöngyi néni egy napja folyamatosan sír. Hatszoros nagymama, imádja a gyerekeket, nem tudja hová tenni azt, amit Irma tett.

Különleges védelem jár neki

„Annak a kisfiúnak jobb élete volt a csecsemőotthonban, ahol szerették. A gondozónő, aki ott szeretgette, ápolgatta, teljesen maga alatt van. Nem értjük, miért adták ki a fiút Irmának – mondta a sírdogáló Gyöngyi néni. Szégyen, ezen a telepen ilyen még nem történt, a gyerek élete, épsége itt szent dolog.”

A rendőrség az anya ellen emberölés gyanúja miatt indított büntetőeljárást, de B. Tibort is őrizetbe vették. Bár ő tevékenyen nem vett részt a bántalmazásban, de nem hívott orvost a kisfiúhoz. Letartóztatásukról szombaton dönt a bíróság.  Irma különleges védelmet kap a fogva tartás idejére, mert a gyerekgyilkosokat a börtönben nem kímélik.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés