ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

A háború jót tett Zelenszkij házasságának

Olena Zelenszka / Fotó: Shutterstock
Olena Zelenszka / Fotó: Shutterstock
Ukrajna first ladyje egy interjúban arról lelkendezett, hogy az Oroszországgal folyó háború megerősítette házasságát az elnökkel.
Hirdetés
Ad image

A háború összehozta őket: Volodimir Zelenszkij és felesége, Olena Zelenszka jobban szeretik egymást, mint valaha. Ezt most a First Lady árulta el. „Azt hiszem, közelebb kerültünk egymáshoz és jobban összekapcsolódtunk, mert úgy támogattuk egymást, ahogy azt kellett” – mondta Zelenszka a Daily Mainek.

Férje kitartása a vérontás és a politikai zűrzavar ellenére „bizonyíték” volt számára, hogy 20 évvel ezelőtt a megfelelő partnerhez ment feleségül. „Nem hiszem, hogy cserben hagytam volna, és ő sem hagyott cserben soha”.

Kifejtette, hogy ő és két gyermekük a 2022 februárja óta külön élnek férjétől. Az ukrán elnök úgy döntött, hogy Kijevben marad, annak ellenére, hogy felajánlották neki, hogy biztonságba menekülhet.

A „bátor” döntés, csak megerősítette Olena Zelenszka szeretetét férje iránt, bár kevés lehetősége van arra, hogy időt töltsön élettársával. „Őszinte leszek, igen, büszke vagyok rá” – mondta az asszony – ”De ez nem volt meglepetés számomra. Ez csak egy újabb bizonyíték volt arra, hogy a megfelelő embert választottam”.

Ukrajna First Ladyje, emellett egyértelművé tette, hogy utálja Vlagyimir Putyin orosz elnököt. Szerinte Oroszországot „valamiféle szörnyeteg” irányítja.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés