ACNEWS

Hajhullásra csak a hajbeültetés az egyetlen megoldás?

Fotó: EverDerm
Fotó: EverDerm
A hajhullásnak számos oka lehet, beleértve a stresszes életmódot, a táplálkozást és genetikai tényezőket egyaránt. Fontos, hogy a hajhullás okát mihamarabb kiderítsük.
Hirdetés
Ad image

A hajhullás, vagy alopecia olyan jelenség, amely rendkívül sok ember életét érinti negatívan. Sajnos az életkor előrehaladtával, nemre való tekintet nélkül, a többségnek szembe kell néznie a ritkuló haj és a fejbőr egyéb problémáival. Nőknél gyakran szorongást, depressziót, önértékelési problémákat okozhat ez a folyamat, de a férfiakat is megviseli a kopaszodás. Különösen, ha túl fiatalon kezdődik. 

A hajhullásnak rendkívül sok oka lehet: stresszes életmód, a táplálkozás, a lelki vagy fizikai leterheltség és genetikai tényezők. Valamint az általános egészségügyi állapotot (hormonális okok, gyógyszerek mellékhatásai, tápanyaghiány). Fontos, hogy a hajhullás okát mihamarabb megállapítsuk, és szakember segítségét kérjük, hisz a kezelés módszere nagymértékben függ a kiváltó ok(ok)tól. 

A hajbeültetés egy olyan sebészeti eljárás, amely már hosszú évek óta lehetővé teszi a hajhullás/ kopaszodás orvoslását. Az ilyen jellegű sebészeti eljárások során hajátültetés és beültetés is történik. Hajbeültetés esetén leggyakrabban 2000-5000 hajszálat tartalmazó hajhagymát ültetnek át a kopaszodás vagy hajritkulás problémájával érintett fejbőr területére. Mindezt olyan hajhullástól nem veszélyeztetett területről, mint például a tarkótáji rész. Ugyan a hajbeültetés általában biztonságos eljárás, mint minden sebészeti beavatkozás, ez is jár felépülési idővel, valamint bizonyos kockázatokkal. Emiatt fontos, hogy az eljárást csak olyan szakképzett orvos végezze, aki megfelelően sterilizált eszközöket használ.

A kérdés azonban sokakban felmerülhet: létezik valós, orvosi kutatásokkal alátámasztott non-invazív eljárás hajhullás ellen? A válasz pedig igen! A modern technológiának hála, ma már létezik szike és tű használata nélküli kezelési mód is a hajhullás problémájára azok számára, akik ódzkodnak a sebészeti beavatkozásoktól. Az EverDerm Klinikán megtalálható HYDRAFACIAL™ KERAVIVE™ az amerikai FDA által engedélyezett és klinikailag igazolt eredményekkel alátámasztott eljárás.

Fotó: EverDerm

Az egyedülálló, pihentető, három lépésből álló orvosesztétikai gépi kezelés célja az egészségesebb és ragyogóbb megjelenés biztosítása minden bőr- és hajtípusra egyaránt. Az eljárás eddig soha nem látott mélytisztítást, gyengéd kémiai hámlasztást, mélyhidratálást és vákuummal végzett nyirokmasszást kombinál a teltebb, dúsabb és egészségesebb haj érdekében. 

Amennyiben hajhullással küszködsz, de még nem szeretnél hajbeültetést, vagy akár csak extra gondoskodást szeretnél a hajad számára, akkor az EverDerm kezelése tökéletes választás lehet a számodra! (x)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés