ACNEWS

A hős Katalin kétszer adott életet a kétéves kislányának

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Amikor a váratlanul leállt a gyermek légzése, édesanyja ösztönösen újraélesztette őt, végül a mentők stabilizálták az állapotát.
Hirdetés
Ad image

Sosem gondolta Katalin korábban, hogy kétszer ad majd életet a gyermekének. Soha nem tanulta az újraélesztést, de ösztönösen megérezte, mit kell tennie. Így vált hőssé akkor, amikor a 2 éves kislánya óriási bajba kerül. Az édesanya éppen a délelőtti altatáshoz készült a picivel, amikor megtörtént a baj. A gyerek nyögdécselt, aztán egyszer csak rángatózni kezdett, és görcsbe feszült az egész teste. Majd látta, hogy a gyerek arca belilul, nem kap levegőt. Szólt a férjének, hogy hívja a mentőket, de tudta, hogy muszáj csinálnia valamit, mert addig meghal, míg ők ideérnek. 

„Nem is igazán tudom, hogy honnan jött, mert sosem tanultam ilyet, persze láttam tévében, de élőben ezt csinálni, főleg úgy, hogy az embernek a saját gyermekén kell végeznie nagyon más – idézte az édesanya szavait a Bors. – Azt hiszem, ösztönből cselekedtem, és elkezdtem lélegeztetni a kicsit. Nem tudtam, hogy jól csinálom, vagy nem, csak tettem, aztán amikor elkezdett a színe visszatérni, sejtettem, hogy jól csinálom.” Egyszer csak megjöttek a mentők, aki stabilizálták a kislányt. A kórházban elvégzett vizsgálatok kimutatták, hogy a campylobakter-fertőzés okozta az életveszélyt a kislánynál. A gyereket azóta egészségesen hazaengedték a kórházból.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés