ACNEWS

2024. June 30.   |   Pál napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

A királynők titka: ezért marad fiatal Magyarország szépe

Fotó: EverDerm jóvoltából
Fotó: EverDerm jóvoltából
Nem kell vérben fürödnünk ahhoz, hogy megleljük az örök fiatalság titkát. Most kiderült, hogy mitől ragyog a magyar szépségkirálynők bőre.
Hirdetés
Ad image

A szépségkirálynő választás egy rendkívül izgalmas és összetett esemény, míg megtalálják a legtehetségesebb és legszebb hölgyet. 2024-ben Magyarország Szépe Katzenbach Andrea lett. Végül a második udvarhölgy Horváth Alexandra, az első udvarhölgy szerepe pedig Cseh Jázmint illette meg. A szépségversenyek során a résztvevők számos kihívással néznek szembe, melyek nemcsak a megjelenésükre, hanem a belső kisugárzásukra is összpontosítanak. Az idei szépségkirálynő választás különösen emlékezetes volt, köszönhetően az EverDerm Health & Beauty Clinic közreműködésének, amely exkluzív szépségkezelésekkel segítette a döntősöket, hogy a legjobb formájukat hozzák a nagy napon.

Az előkészületekben rejlik a kulcs a győzelemhez

Az előkészületekre kiemelt hangsúlyt kell fektetni a szépségkirálynő választás során. A versenyzőknek nemcsak a külsejükre kell figyelniük, hanem a belső harmóniára és a magabiztosságra is. Az EverDerm Health & Beauty Clinic professzionális csapata ebben a folyamatban nyújtott felbecsülhetetlen segítséget. A versenyzők pár nappal a döntő előtt ellátogattak a klinikára, ahol egy arcdiagnosztikát követően három arckezelés opció közül, a számukra legmegfelelőbbet kapták meg.

Fotó: EverDerm jóvoltából
Fotó: EverDerm jóvoltából

Az egyik a BTL Exilis arcfeszesítő kezelés volt, amely a legmodernebb technológiát alkalmazza a bőr feszesítésére. Ez a kezelés javítja a bőr textúráját és tónusát, így a versenyzők arca friss és fiatalos lett, a felkészülési tábor megerőlteti hetei után. A másik alkalmazott eljárás, az IntraCeuticals hidratáló kezelés volt. Ez a kezelés oxigénterápiás hidratációt biztosít, amely azonnal látható eredményeket produkál. Az IntraCeuticals kezelés során speciális szérumokat juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe, amelyek fokozzák a hidratáltságot és simábbá teszik a bőrt. Az eredmény egy ragyogó és egészséges megjelenés, amely elengedhetetlen a szépségkirálynő választás során.

A hidratáláson múlt minden

A Beauty Glow Smart hidratáló kezelés kollagénes cryoterápiával kombinálva volt a legkomplexebb kezelés, amelyet a döntősök kaptak. Ez a kezelés nemcsak hidratálja a bőrt, hanem serkenti a kollagén termelését is, amely javítja a bőr rugalmasságát és feszességét. A cryoterápia hideg hatásával fokozza a bőr anyagcseréjét, ami üde hatású arcbőrrel jár.

Fotó: EverDerm jóvoltából

Az EverDerm Health & Beauty Clinic szakemberei mindent megtettek annak érdekében, hogy a versenyzők a legjobb formájukat hozzák elő a döntőben. Az exkluzív szépségkezelések révén a versenyzők nemcsak gyönyörűek, hanem magabiztosak is voltak, ami elengedhetetlen a koronáért folytatott küzdelemben. Az EverDerm Health & Beauty Clinic és a szépségkirálynő választás közötti együttműködés kiváló példa arra, hogy a szépségápolás és a szépségversenyek hogyan találkoznak a legmagasabb szinten. A klinika által nyújtott kezelések és a versenyzők elkötelezettsége együttesen járultak hozzá ahhoz, hogy az idei szépségkirálynő választás valóban felejthetetlen legyen. (X)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés