ACNEWS

A magyar bérgyilkos megrendelésre öli meg a borsodi kutyákat

Szorul a hurok a lelketlen borsodi bérgyilkos-állatkínzó nyaka körül Fotó: Pixabay
Szorul a hurok a lelketlen borsodi bérgyilkos-állatkínzó nyaka körül Fotó: Pixabay
Nagy bajban van a Mályi környékén élő, családos kutyagyilkos, a rendőrség nyomoz ellene, már az állatvédők is keresik.
Hirdetés
Ad image

A vadászengedéllyel rendelkező, felbérelt férfi Mályi környékén hangtompítós puskával lövi agyon a kutyákat. Különösen a foxik vannak veszélyben.

„Úgy tudjuk, a szóban forgó férfi megrendelésre is dolgozik. Hol portán belül, hol kívül irtja a kutyákat. Állítólag a kóbor ebek tetemeit fekete zsákokba csomagolva dobja ki más településeken az út mellett. Hogy milyen pozícióban dolgozik, azt nem tudni, de van vadászengedélye. Ezt két-három évvel ezelőtt más okokból kifolyólag bevonták tőle, de azóta már visszakapta – mondta el a Blikknek Jeney Andrea, a Soul In Soul – Lélek a Lélekben Állatmentő Alapítványt vezetője.

Szemtanúk előtt öl

Az esetről készült megrázó felvétel a bulvárlap birtokába is eljutott. A videón jól látszik, ahogyan a férfi cigarettával a szájában komótosan a ketrecbe zárt foxihoz sétál, hangtompítós vadászfegyverrel a kezében. Több oldalról is szemügyre veszi az ártatlan négylábút, méregeti, hogyan adhatná le a lövést a szerencsétlen állatra, majd végül hidegvérrel közelről agyon lövi. A négylábú teste azonnal megremeg, de mivel nem pusztul el első próbálkozásra, a középkorú férfi még egyszer felhúzza fegyverét és újabb lövést ad le rá. Ezt pedig a társa is végig nézi.

– Állatkínzás miatt mi már megtettük a feljelentést, most folyik a nyomozás. Egyszerűen forrong bennem a tehetetlenség miatt érzett düh – tette hozzá Andrea.

Hajtóvadászat indult

A Borsod Vármegyei Rendőr-főkapitányság megerősítette a hírt: állatkínzás miatt nyomoznak egyelőre ismeretlen tettes ellen. A vizsgálat szakértők bevonásával zajlik. Az viszont már most kiderült, hogy az ominózus felvétel feltehetően évekkel ezelőtt készült, de csak most került az állatvédők birtokába.

A felvételen szereplő kisgyermekes kutyagyilkos nem kívánt nyilatkozni a lapnak, de a tettét egyáltalán nem tagadta. Az újságírótól tudta meg, hogy nyomozás indult ellene, elmondása szerint a hatóságok egyelőre nem keresték meg őt.

Az AcNews információja szerint hamarosan nemcsak a rendőrök kopognak az ajtaján, hogy számonkérjék a tettéért, de a dühös állatvédők is hajtóvadászatot indítottak ellene.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés