ACNEWS

A magyar szegények szobafestője lett a kiábrándult ápolónő

Megsajnálta a rászoruló családokat, ezért segít nekik az ápolónő / Fotó: Pixabay
Megsajnálta a rászoruló családokat, ezért segít nekik az ápolónő / Fotó: Pixabay
Hirdetés
Ad image

Az ápolónő megelégelte azt, hogy minden szakmunkás brutális árakon dolgozik, ezért ő segíteni szeretne a rászoruló családokon.

Manapság szinte nincs olyan termék vagy szolgáltatás, aminek nem emelkedett az ára az utóbbi egy évben. Akik tavaly épp, hogy csak meg tudtak élni a keresetükből, azok idén kénytelenek minden hónap végén az utolsó forintokkal küzdeni.

Ha valakinek gondja akad az otthonával, szerelőt hív, aki pár óra munka után brutális összegeket kér az embertől. Ugyanez a helyzet azokkal a szakmunkásokkal is, akiknek az a dolguk, hogy az emberek otthonát szebbé és élhetőbbé varázsolják, ám ennek olyan ára van már manapság, hogy az embernek leesik az álla.

Kiss Anita régóta dolgozik ápolónőként, ám időközben szobafestői képzettséget is szerzett. Eleinte csak a barátainak és az ismerőseinek festett, de később rájött, hogy ezzel segíteni tud rászoruló családoknak is.

„Jelenleg egy héten kétszer dolgozom éjszaka ápolónőként, így az időmben bőven belefér az, hogy szobákat fessek. Észrevettem, hogy mint minden más, ennek az ára is milyen szinten az egekbe kúszott, emiatt sokan nem tudják megengedni maguknak azt, hogy az otthonukat élhetőbbé tegyék. Körülbelül két hónapja döntöttem úgy, hogy nekivágok ennek az üzletnek. A célom az, hogy olyan idős nőknek vagy férfiaknak, egyedülálló anyáknak, illetve rászoruló családoknak segítsek, akik csak az átlagár alatt tudják megfizetni azt, hogy kifessék a szobákat” – mesélte az AcNews-nak Anita.

Az ápolónő a közösségi oldalain igyekszik népszerűsíteni a szolgáltatását, amiért meglepően sokan érdeklődnek.

„Ha valaki jelentkezik, ingyen elutazom hozzá, hogy megnézzem, miről van szó. Bevallom, volt már pár olyan ember, aki megpróbált kihasználni. Ezt igyekszem itt felmérni, hogy valóban szüksége van az illetőnek a segítségemre. Ha úgy ítélem meg, hogy tényleg nem bírná az adott család fedezni az átlagos festés árát, akkor ezután megbeszéljük azt, hogy én mennyiért tudom elvállalni a munkát. Ez valóban egyeztetés kérdése, a lényeg az, hogy én is, meg ők is jól járjanak” – magyarázta.

„A legutóbb például egy olyan családnál festettem, akik két autista gyereket neveltek. Fantasztikus érzés volt segíteni nekik.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés