ACNEWS

A mözsiek rejtélyről suttognak: hogyan élhette túl a kisfiú a fagyos éjszakát

Sokan sírtak az örömtől, de néhányan gyanúsnak tartják, hogy  Gergőnek ekkora szerencséje volt.

Hirdetés
Ad image

Sokan sírtak az örömtől, de néhányan gyanúsnak tartják, hogy  Gergőnek ekkora szerencséje volt.

Kedd délután fellélegezhetett az a család, akiknek az autista kisfiuk egy teljes napra eltűnt. A gyermeket a család háza mellett 700 méterrel a búzatáblák között találták meg. A 6 éves Gergő hétfőn délután tűnt el Tolna-Mözs településen. A fáradhatatlan kereséshez a hatóságokon kívül a helyi lakosok is csatlakoztak.

„Elképesztő emberséget tapasztaltunk. Nem volt kérdés, hogy akinek nincs dolga, az önként részt vegyen a keresésben. Én is így tettem, amint bezártam a boltom, azonnal csatlakoztam” – mesélte lapunknak egy mözsi boltos.

Az AcNews megkereste a falu kocsmárosát is, aki közvetlenül ismeri a családot.

„Pokoli volt nekik az az éjszaka, majd a rákövetkező nap mindaddig, amíg meg nem lett a gyerek. Azóta viszont folyamatosan hálálkodnak… szerintem már kezdtek azzal is számolni, hogy sosem kerül elő, vagy ha igen, akkor nem lesz életben. Ez egy csoda!” – mondta.

Volt, aki így fogalmazott lapunknak:

„Hatalmas szerencséje volt a srácnak. Nem is értem, hogy egy szál pulóverben hogyan vészelhette át az éjszakát, hiszen kifejezetten hideg volt. Biztosan kihűlt volna a teste. Rejtélyes ez az egész ügy.”

Egy asszony a gyerekeivel is megosztotta a történteket nevelési célzatból.

„A saját szememmel végignéztem, amikor megtalálták a kisfiút. Nagyon megható pillanat volt, bevallom, én is sírtam. De elmondtam a saját gyerekeimnek, hogy pontosan ezért nem szeretem, ha elkószálnak, és nem tudom, hol vannak! Sosem szeretnék ilyet átélni!” – szögezte le az asszony.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés