ACNEWS

A Nagy Ő bombázója: „576 napja nem találok párt magamnak”

Szőke Erika több mint másfél éve magányos Fotó: AcNews
Szőke Erika több mint másfél éve magányos Fotó: AcNews
Szőke Erikát messze kerüli a szerelem, a világ legromantikusabb tengerpartján döbbent rá, mennyire magányos.  
Hirdetés
Ad image

Szőke Erikát, a melegszívű némettanárt a Nagy Ő legutóbbi szériájából ismerte meg az ország. Ahogy a többi lányt, őt is kikosarazta a Ferrarijával pózoló Jákob Zoltán. A tanárnő utazgatva próbálta feledni a kudarcot.

Nagy Ő Erika és a meseszép Nagy Ő Virág barátnők lettek a forgatás alatt Fotó: Szőke Erika

„Egyszerűen érthetetlen. Mi a baj velem? Már 576 napja nem találok párt magamnak” – panaszolta az AcNews-nak a szőke bombázó. – Egyetlen nagy szerelem volt az életemben. Amikor az véget ért, azt hittem, a Nagy Ő című tévéműsorban megtalálom majd az igazit. De sajnos egyedül mentem haza onnan. Azóta körbe csavarogtam Európát, a múlt héten  jöttem vissza a Maldív-szigetekről, ahová szingliként utaztam el. Esténként ott ültem a világ egyik legszebb tengerpartján, csodáltam a naplementét. Közben  arra gondoltam, hogy egyedül nem vagyok boldog. Megfogadtam, legközelebb a párommal megyek oda vissza.”

Erika gyerekkora óta motorozik, amint beköszön a tavasz, újra nyeregbe pattan

A magányos tanárnő most jótékonykodásba kezdett. Mint mondta, mesemondó lesz, már fel is vette a kapcsolatot az árvaházakkal, a kórházak gyerekosztályaival. De énekelni is szívesen elmegy idősotthonokba. A másik terve, hogy tavasszal két keréken felfedezi Magyarországot. „Kunszentmiklóson nőttem fel, a meleg nyári estéken egy Simsonnal gurultam végig a csatorna poros partján. A harleys barátaim a dübörgő motorjaikkal túrázni hívtak, ahogy beköszön a jó idő, én is nyeregbe pattanok velük” – tervezgetett Szőke Erika.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés