ACNEWS

A nagy visszatérés: A TV2 egykori vezető arca újra képernyőre kerül

Álláskeresőknek indul új műsor a TV2-n, amelynek a csatorna korábbi arca, Kasuba L. Szilárd lesz a műsorvezetője. 9 év után tér vissza a képernyőre.

Hirdetés
Ad image

Álláskeresőknek indul új műsor a TV2-n, amelynek a csatorna korábbi arca, Kasuba L. Szilárd lesz a műsorvezetője. 9 év után tér vissza a képernyőre.

Kasuba L. Szilárd vezeti a vasárnap délben képernyőre kerülő “Sikeres leszek! – Az álláskeresők műsora” című magazint. Az új műsorban érdekes foglalkozásokat, karrierutakat ismerhetünk meg, miközben szakemberek látják el hasznos tanácsokkal a nézőket, hogy közelebb kerüljenek álmaik megvalósításához.

Kasuba L. Szilárd 22 évvel ezelőtt az akkor egyik legkedveltebb műsort, a Kapcsoltam adásait vezette a TV2-n. A műsorvezető elmondta, milyen érzésekkel tér vissza a tévézéshez.

„Nem terveztem, hogy visszatérek. Meglepetésként ért, persze jó értelemben, amikor a műsor producere megkeresett, hogy csatlakozzak a produkcióhoz. Gyors választ kellett adnom, de nem volt nehéz a döntés, hogy elvállaljam-e. Úgy gondolom, a ‘Sikeres leszek!’ nagyon hasznos információkat ad át, szórakoztatva segít eligazodni a munkaerőpiacon. Bemutatunk olyan lehetőségeket, amelyek korábban is ismertek voltak, és olyanokat is, amik nem. Például kevesen tudják, de Magyarországon nincsen mozgólépcső karbantartó-szerelő képzés, holott mindenhol találkozhatunk velük. Bár szeretem a szórakoztató műsorokat is, örülök, hogy egy ilyen tematikájú műsorral találtak meg.” – árulta el az AcNewsnak Szilárd.

A TV2 vadonatúj műsorában elismert HR-esek, tanácsadók, cégvezetők, fejvadászok, önéletrajzírók segítik az álláskeresők gyakran rögös útját. Emellett nem csak az álláskeresők, hanem a pályakezdők vagy karrierváltók nehézségeit, kétségeit is végig követhetjük az adások során.

 „Nyolc adás lesz, aztán meglátjuk hogyan tovább” – folytatta lapunknak a műsorvezető, majd elárulta, hogy mivel foglalkozott az elmúlt 9 évben.

„Érdekelt voltam a mezőgazdaságban, állattartásban, de legfőképpen esküvők szervezéssel, és lebonyolításával foglalkozom. Mivel most áprilistól jön ennek a szezonja, érezhetően sűrűsödnek a napok.

Kasuba L. Szilárd ugyan örült a felkérésnek és a bizalomnak, amit neki szavaztak, de mivel az elmúlt években lassabban élt, furcsa volt neki visszatérni a felgyorsult médiás világba.

„Annak idején nagyon benne voltam a tévézés sűrűjében. Hétből hét napot képernyőn töltöttem, és nehezen képzeltem el, hogy ezen kívül is van élet. Ezt a mostani munkát örömjátékként, egy kis nosztalgiaként fogom fel. Picit újra élek valamit, de már a mai fejemmel.”

A műsor producerei Babay János és Koczka Máté.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés