ACNEWS

A népszerű énekespár ma ünnepli 42 éves házassági évfordulóját

Korda György és felesége Klári ma ünnepli a 42. házassági évfordulóját. Boldogan osztották meg élményeiket a hosszú frigyről.

Hirdetés
Ad image

Korda György és felesége Klári ma ünnepli a 42. házassági évfordulóját. Boldogan osztották meg élményeiket a hosszú frigyről.

A legendás előadóművész már a legelső pillanattól kezdve tudta, hogy Klárikát neki szánta az ég.

„Annak idején azért szerettem bele, mert szép volt, okos, diplomatikus és vicces. Ez utóbbi egyébként a legfontosabb, hiszen humor nélkül semmit sem ér az élet, képtelenség a nehéz időszakokon túllendülni” – osztotta meg a jó házasság egyik titkát Gyuri a Borsnak, majd vallomást tett:

„Ez a hosszú, 42 éve tartó házasság valójában Klárikán múlt”

Klárika szerint butaság azt gondolni, hogy a házasság csak jó pillanatokból áll:

„A szórakoztatóiparban minden együtt töltött év duplának számít, ebben semmi túlzás nincs. Mi a színpadon élünk, sok rajongónk van, akik nemcsak a rivaldafényben szerettek volna látni minket, hanem akár a hálószobájukban is… Szóval sok kísértés volt az életünkben. Gyuriért éltek-haltak a nők, és bizony nekem is volt számos megkeresésem sármos férfiaktól, akik szívesen elvittek volna magukkal” – mesélte a napilapnak Klári, aki szerint minden titok kulcsa, hogy amellett, hogy szerelmesek, legjobb barátként is számíthatnak egymásra.

Arról is beszéltek, vajon volt-e olyan súlyos a helyzet, amikor azt gondolták, végleg búcsút intenek egymásnak. Az énekesnő ezt mondta:

„Nem volt mindig minden tökéletes, nem voltunk sosem álompár, de – becsület szavamra mondom – soha, egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy elváljak. A Jóisten akarta talán úgy, hogy mindvégig együtt maradjunk. És persze, az a végtelen bölcsességem, hogy tudtam, mikor kell félrenézni vagy lenyelni azt, amit éppen kimondanék… Nos, ez a hosszú házasság titka!” – emlékezett Klárika, majd Gyuri bácsi nevetve közbevágott:

„Mert egy jó Klári mindent megbocsát” – mondta, majd komolyara fordítva a szót hozzátette:

„Ő mindig tudja, hogyan szóljon hozzám és mikor. Ez az egymás iránti tisztelet és odafigyelés a legtöbb, amit adhatunk a másiknak.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés