ACNEWS

A Nyugati pályaudvaron és környékén folytatódott a köztisztasági akció

A Nyugati pályaudvaron és környékén folytatódott a köztisztasági akció - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

    

Hirdetés
Ad image

A Nyugati pályaudvaron és környékén folytatódott a köztisztasági akció – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

    

Azt írták: a munkában a Budapesti Közművek Nonprofit Zrt.-ben önállóan működő FKF köztisztasági és Főkert kertészeti divíziók, valamint a BKV és a MÁV dolgozói vettek részt.
A köztisztasági és közbiztonsági akcióban részt vett a Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság, a Terézvárosi Foglalkoztatást Elősegítő Nonprofit Kft., a XIII. kerületi Közterület-felügyelet és a Menhely Alapítvány is.
A terézvárosi önkormányzat munkatársainak segítségével szerda éjjel és csütörtök reggel megtisztították a villamosmegállót, a buszmegállókat – beleértve az M3-as metrópótló buszok megállóit -, a vasútállomás peronjait, továbbá kitakarították a metróaluljárót.
Legközelebb a Kálvin tér és a Népliget kerülhet sorra – tették hozzá.
Emlékeztettek: a Tiszta és biztonságos Budapestért elnevezésű kampányban a BKK korábban a Széll Kálmán tér, az Örs vezér tere, a Boráros tér, a Déli pályaudvar, a Margit híd budai hídfő, a Rákóczi tér, az Etele tér, a Batthyány tér, a Határ út metróállomás, legutóbbi pedig a KÖKI közös köztisztasági akcióját szervezte meg.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés